Begroting van de Vuelta-start in Drenthe is sluitend

UTRECHT - De begroting van vier miljoen euro om de Vuelta-start naar Drenthe te halen is voor 99 procent sluitend, zei directeur Jos Vaessen tijdens de landelijke persconferentie van de Vuelta in het hoofdgebouw van de Rabobank in Utrecht.. De laatste gaten worden gedicht met de inkomsten van de extra activiteiten die buiten de prof-wedstrijd om worden georganiseerd. Ook de ploegleiders van de twee deelnemende ploegen waren bij de persconferentie aanwezig.


Jos Vaessen


Te beginnen met Michel Cornelisse, ploegleider van Vacansoleil, de ploeg die debuteert in een grote ronde. De zaken bij de Rabobank staan er heel anders voor.


Ploegleider Erik Breukink liet gisteren weten dat er gepresteerd zal moeten worden; in ieder geval moet er een etappe gewonnen worden en moet er een goed klassement afgeleverd worden door Robert Gesink.


De definitieve deelnemers zijn nog niet bekend gemaakt door de ploegen. Maar het lijkt erop dat in ieder geval Cadel Evans, Valverde, Basso, de gebroeders Schleck, wereldkampioen Ballan en Tom Boonen naar Assen komen. Van de 196 deelnemers komen er maximaal 11 uit Nederland. (Zie ook fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda