Consul Noord KNWU wordt driemanschap.

EMMEN - Door de structuur wijziging binnen de KNWU stopt onze huidige consul Lammert van Hall na 15 jaar met zijn werkzaamheden in het District Noord. Vele taken vanuit de KNWU worden gedelegeerd naar de Districten van de KNWU. Het District Bestuur vindt, dat de huidige taken niet door 1 persoon kan worden gedaan, vandaar dat de taken nu worden uitgevoerd door 1 Hoofd Consul met 2 assistent Consuls in District Noord.

Als nieuwe Consul zal per 1 januari 2010 Wolter Zwart uit Heerenveen aantreden, hij is een ervaren rot in de wielerwereld en hij zal worden geassisteerd door Peter Bosman uit Groningen en mevrouw Nel Hadderingh uit Emmen. Alle disciplines zullen door bovengenoemd trio worden gedaan zowel het wegwielrennen, het Cyclo-cross (veldrijden), de Mountainbike wedstrijden (MTB).

De wedstrijd kalender en alles wat daarmee samenhangt zal door de nieuwe Consul Wolter Zwart worden geregeld. Hij is de eind verantwoordelijk en rapporteert dit aan het District Bestuur van Noord. Het KNWU Bestuur Noord verwacht hiermee een goede invulling gegeven te hebben aan deze belangrijke functies. Door te kiezen van een 3-manschap is ook de continuïteit gewaarborgd..

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda