Doorzetters en ondernemers zorgen samen voor prestaties,

EMMEN - Wat is begonnen als een wekelijkse ontspannen fietstocht van 3 heren uit Barger Oosterveld, is inmiddels uitgegroeid tot een fanatieke club wielrijders. Dat deze tak van sport populair is, is te zien aan de groeiende groep fietsers. Op dit moment bestaat de groep uit zo?n 10 fanatieke bikers. De fietsclub begeeft zich vooral op de bos- en zandpaden in de regio Emmen, maar ook op verharde wegen zijn ze op de wielrennersfiets actief.
Inmiddels zijn de wielrijders voorzien van de benodigde kleding door 3 bedrijven die elke dag de intensiviteit van het ondernemen als een uitdaging zien. De Bedrijven: Timeco (Metsel- en tegelzetbedrijf) te Emmen, Comeba Foodservice (kapselproducten voor taart en gebak) te Coevorden en Zincoat (thermisch verzinken en poedercoaten) te Veenoord zijn bereid gevonden bij te dragen in de kosten voor de kleding.


Alle drie Drentse ondernemingen laten de pedalen graag sneller ronddraaien voor hun klanten en gaan graag op kop. Doorzetters varen wel bij een straffe tegenwind. De parallel met de bikers uit Barger Oosterveld was dan ook snel gelegd. Dat ook de fietsclub uit Barger Oosterveld ondernemend is blijkt uit het feit dat ook zij willen doorgroeien tot een heuse organisatie, de BOB (Barger Oosterveld Bikers) zijn dan ook van plan een fietsclub op te richten. Voor nadere informatie kunt u een mailbericht zenden aan: eottens@zincoat.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda