Euregio-Veldtoertocht in Coevorden

COEVORDEN - Zondagochtend 10 oktober organiseert de Wielertoerclub in Coevorden, evenals in de voorafgaande jaren, de populaire veldtoertocht in het grensgebied tussen Coevorden en Emlicheim. Deze toertocht kent ieder jaar weer honderden deelnemers. In het stroomdal van de Vecht, is door de toerclub een prachtige route uitgezet, langs akkerbouwarealen, over kleine stukjes heide en langs mooie boswallen. Over de zandpaden langs het Alte Picardiekanaal en rondom de Duitse Vecht is het prachtig fietsen. Een ATB is voor de meeste deelnemers het favoriete vervoermiddel, maar een enkeling volbrengt de route ook op een gewone fiets met enkele versnellingen.
Onderweg zijn er de gebruikelijke versnaperingen om weer wat krachten op te doen. Na afloop kan de deelnemer douchen en kan de fiets gereinigd worden met een hogedrukspuit. Er kan gestart worden tussen 09.00 uur en 10.30 uur, vanaf de kantine van CSVC aan de Klinkenvlier, 7742 PG, in Coevorden.

De kosten zijn €. 4,00 voor NTFU leden en €. 5,00 voor niet-leden. Er zijn routes uitgezet van 35 en 50 km. Extra dit jaar: een clinic voor de jeugd, mogelijk gemaakt door Scholten Wielersport te Dalen. Deelname gratis. Start 10 uur. Afstand 15 km. Fietsen en helmen zijn beschikbaar. Meer informatie en aanmelding jeugdclinic op: http://www.wtccoevorden.nl/

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda