Geslaagde Drents kampioenschap fietscross

KLAZIENAVEEN - Afgelopen zaterdag zijn onder grote publieke belangstelling de open drentse kampioenschappen fietscross verreden aan de poolster in klazienaveen. er werd gestreden voor alles wat de crossers waard waren om de titel te veroveren. een iedere was natuurlijk gebrand om een mooie kampioens-trui om zijn/haar schouders te laten glijden maar dit was alleen maar weg gelegd voor de beste crossers van de dag. ook de rijders van de eigen vereniging lieten zich niet onbetuigd en streden om een podiumplaats.
Bij de jongens 9 jaar werd Erben Peters vijfde bij jongens 10 jaar ging de kampioenstrui naar Rowin Hynen bij de cruisers 15 jaar en jonger werd Lars Engels vierde. Bij de jongens 11jaar behaalde de net van een beenbreuk herstellende Mart Peters toch nog de vierde plaats. Bij de jongens 13 jaar behaalde Bart Brakel na een spannende strijd toch nog de derde plaats.

Bij de cruisers 16 tot 30 jaar werd Jeroen de Geus Drents kampioen al had dit wel wat voeten in de aarde omdat Rodney Kuipers zich niet zomaar gewonnen gaf en ook broer Elroy liet zich niet onbetuigd zodat Jeroen de Geus er wel voor moest strijden maar uiteindelijk het toch heeft gered. Rodney werd tweede en broer Elroy zesde. de ook uit deze omgeving komende Tom Sluiter eindigde in zijn leeftijdcatagorie op een wel verdiende derde plaats. dus al met al kun je zeggen dat de fietscross in deze omgeving leeft en er menig talent hier rond fietst.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda