Gouden Pijl opsteker voor finish La Vuelta in Emmen

EMMEN - De 32e editie van de Emmense wielerronde Gouden Pijl werd dinsdagavond gewonnen door Andy Schleck. De Gouden Pijl trok veel mensen naar het centrum van Emmen. De organisatie mocht rekenen op 62.500 bezoekers verspreid over de hele dag. De gemeente Emmen ziet dit als een mooie opsteker voor de finish van de tweede etappe van La Vuelta op zondag 30 augustus 2009. Die wielerronde verliep zonder problemen. Bij de finish van La Vuelta op 30 augustus worden vergelijkbare aantallen bezoekers in Emmen verwacht. De gemeente Emmen ziet de grote belangstelling voor de Gouden Pijl dan ook als een mooie opsteker voor de finish van de tweede etappe van La Vuelta eind augustus.
Augustus is wielermaand in Emmen. Deze maand vinden er allerlei activiteiten en evenementen plaats die in het teken staan van La Vuelta. Zo is er op 25 augustus een speciale Spaanse Vlindermarkt en komt Los Vivancos, een wereldberoemd Spaans dansgezelschap op 26 augustus naar Emmen.

Meer informatie over de activiteiten in Emmen is te vinden op www.emmen.nl onder de banner La Vuelta aan de rechterkant. De tweede etappe van La Vuelta finisht zondag 30 augustus in het centrum van Emmen omstreeks 17.45 uur op de Hondsrugweg. Ook vindt op deze dag in het centrum van Emmen het Full Colour  estival plaats van 13.00 tot 19.00 uur. (ZIe voor sfeerfoto's en van reclameoptocht ook het fotoalbum)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda