Marianne Vos toch bij Super Prestige Veldrit Gieten aan de start.

Tijdens de persconferentie van de 34e Internationale Super Prestige Veldrit van Gieten werd bekend gemaakt dat de dameskoers sterk bezet is maar dat wereldkampioene Marianne Vos nog niet was gecontracteerd. Dit had te maken met de financi?le mogelijkheden van de organisatie en zij hadden er voor gekozen om meerdere rensters van de nationale selectie te contracteren in plaats van enkel de wereldkampioene. Er werd bij gezegd dat wanneer er financi?le ruimte zou ontstaan als nog een poging zou worden gedaan om haar aan de start te krijgen.
Een vijftal sponsoren uit de omgeving Gieten (Ponybar, Op=Op Voordeelshop, Style hairprofessionals en Jimm’s Restaurant en Commerce BV) hebben de koppen bij elkaar gestoken en vervolgens kon Marianne Vos aan de deelnemerslijst worden toegevoegd, waardoor de meest aansprekende renster allertijden op zondag 29 november aanwezig zal zijn.

De veelvuldig Nederlandse-, Europese-, Wereld- en Olympische kampioene is dankzij de 5 sponsoren dan ook naast Tijmen Eising, Niels Albert en Sven Nijs de absolute publiekstrekker. In haar wedstrijd zal ze de strijd moeten aan gaan met o.a. Daphny van de Brand, Sanne van Paassen en Sophie de Boer,

Wilt u Marianne aan de slag zien dan moet u al op tijd naar het fraaie parkoers aan de Hondsrugweg komen, want de wedstrijd voor dames start al om 11.00 uur. 

Door het aantrekken van Marianne heeft de organisatie nu alle vier heersende wereldkampioenen veldrijden aan de start: Marianne Vos, Niels Albert, Philip Walsleben en Tijmen Eising.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda