Sjoel - en schietavond voor Ronde van Erm

ERM ? In caf?, restaurant Moorman in Erm wordt op zaterdag 20 februari a.s. een sjoel- en schietavond gehouden. Aanvang: 20.00 uur. Tijdens deze voor een ieder gratis toegankelijke avond worden allerlei spelactiviteiten georganiseerd, waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. Complete tuinsets, stereo-apparatuur, levensmiddelenmanden en nog veel meer zullen die avond aan de prijswinnaars van de verschillende activiteiten worden uitgereikt.
Het bestuur van de Stichting de Ronde van Erm, die garant staat voor de organisatie van deze ouderwets gezellige avond, heeft weer een groot scala aan activiteiten op poten gezet. Zo kunnen de aanwezigen deelnemen aan schietwedstrijden, darten, blikken gooien, sjoelen, spijker slaan en het inmiddels befaamde ´koppen snellen´. Het spel ´bestuursleden werpen´, waarbij de hoofden van het achtkoppige bestuur centraal zullen staan.

Daarnaast zijn er diverse raadspelen zoals o.a. het raden van het gewicht van een krentenbrood. Tevens wordt een grote verloting georganiseerd en is er weer het befaamde 21-spel. Natuurlijk ontbreekt het bekende Rad van Avontuur die avond niet. De gehele avond maken de bezoekers kans op diverse prachtige prijzen.

Tijdens de Sjoel- en schietavond worden de prijswinnaars van de in september 2009 gehouden ballonnenwedstrijd gehuldigd. De opbrengst komt geheel ten goede aan de 29e editie van de Ronde van Erm, die zal plaatsvinden op zaterdag 18 september a.s.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda