Trainingsweekend WSV Emmen geslaagd

EMMEN - Afgelopen weekend heeft de nieuwelingen/junioren groep van de WSV Emmen een zeer enerverend trainingsweekend gehad. Vanwege het feit dat er vorig jaar een aantal WSV-renners uitgenodigd waren door de Deense vereniging NR. S?by, uit H?jslev werd besloten dit jaar van die Deense club eveneens renners voor dit weekend uit te nodigen. In totaal 8 renners en 3 begeleiders kwamen vrijdagmiddag aan op kampeerboerderij de Biggenhof te Holsloot alwaar zij tezamen met de WSV-renners en ?begeleiders bivakkeerden.

Na aankomst en installatie van alle renners werd het wielertenue aangetrokken voor de eerste training van 75 km. Op zaterdag viel de training behoorlijk in het water maar toch kregen ze die dag nog 180 km. op de teller. Nadat de renners op zondagmorgen de benen nog even lekker 50 km. uitgefietst hadden, werden de Deense renners, na een zeer geslaagd en gezellig weekend waar alweer gesproken werd over een vervolg volgend jaar naar Denemarken even na de middag door hun Nederlandse collega-renners uitgezwaaid.

Aanstaande weekend wordt de openingsklassieker Noord-West Overijssel voor nieuwelingen en junioren gehouden. Van de nieuwelingen staan Rick Goeree uit Borger, Rutger Vos uit Exloo en Stan Wijkel uit Holsloot opgesteld, met de kilometers en de ervaringen van dit weekend hopen zij goed voor de dag te kunnen komen.


In het gele tenue Tijmen Eising die op zaterdagmiddag en zondagmorgen lekker met de meute heeft meegetraind en dat vonden de Denen natuurlijk helemaal geweldig.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda