Veldtoertocht zondag 1 november 2009

EMMEN - De Fietstoerclub Emmen organiseert op zondag 1 november aanstaande weer de Kibbelkoele Veldrit over 30 of 45 km.. De route is volledig gemarkeerd. Douche- en kleedgelegenheid is aanwezig en er is ruime parkeergelegenheid. Onderweg zijn verzorgingsposten ingericht waar men voorzien zal worden van drinken, banaan en versnapering. Het verkrijgen van een herinnering is mogelijk en er is gelegenheid voor het afspuiten van de fiets.

Start en finish is vanaf de kantine van de voetbalclub KSC  aan de Sportparklaan in Schoonoord. Voor beide afstanden kan men starten tussen 9.00 en 10.00 uur. De route gaat door de bossen van het Sleenerzand, langs de Kibbelkoele, Mandeveld en het Zweelooërveld. De 45 km route maakt nog een lus door de bossen bij De Kiel. De deelnemers zich kunnen zich op een zeer gevarieerd parcours verheugen. De inschrijfkosten bedragen voor NTFU leden € 3.00 en voor niet-NTFU leden € 4.00
Deelname van jeugd tot 13 jaar is gratis. Informatie over bovenstaande tocht : tel. 0591-622433  Op de website www.ftcemmen.nl kunt u informatie vinden over de Fietstoerclub Emmen en over andere fietstochten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda