VRIJE training op de Cyclocross Trainingsbaan in Odoorn

ODOORN - Dit kan aan de Borgerderweg 30 7873 TD Odoorn op woensdagavond 21 oktober 2009 tussen 19:00 uur t/m 20:30 uur. Parkeren autos voor aan de weg, indien vol, naar carpoolplaats (verlicht) aan N34 hoek Borgerderweg of parkeerplaats SBB aan de rechterkant alles op maximaal 200 mtr afstand van de lokatie. Ingang: door hek via inrit naar achteren rechts voorbij de stallen.
De trainingsbaan is verlicht door een 22 tal lichtmasten en is ongeveer 1 hectare groot. De ondergrond bestaat uit grasland, zand, leem, los zand strook van 30 mtr.  Verder zijn er een aantal bultjes, kombochten, diverse hindernissen in de vorm van een trap, hekjes diverse hoogtes.enz.  Er is een parkoers uitgezet  met afzetlint met diverse bochten, kort, lang enz.
 
De WSV Emmen jeugd/nieuwelingen/junioren maken op dinsdag/donderdagavond reeds gebruik van de trainingsbaan.
Veel wielrenners/sporters zijn in de winter vaak aangewezen op trainingen in de sportschool dmv. spinning. Als aanvulling en alternatief hierop geven wij  hiermede de mogelijkheid om te  trainen in de avonduren en in de open lucht.
 
Doel: promoten van de wielersport in het algemeen en het verbeteren van het nivo van wedstrijdrijders/toerrijders met wedstrijdaspiraties uit de regio Noord/Oost. Dus iedereen is van harte welkom om de mogelijkheden van de trainingsbaan uit te proberen.
 
Indien er voldoende interesse bestaat kan er elke woensdagavond worden getraind, mogelijk zal een trainer hierbij aanwezig zijn, er is nog overleg hierover met diverse betrokkenen.  Voor toerrijders/recreatieve rijders zal bij voldoende deelname ook worden gekeken naar een tijdstip om van de baan gebruik te kunnen maken. Informatie kun je vinden op onze website www.wijkel.nl doorlinken naar Cycle crossbaan Odoorn.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda