6e SNS G-jeugdzaalvoetbaltoernooi weer geslaagd

EMMERSCHANS - De organisatie van het 6e SNS G-voetbaltoernooi van EHS�¢??85 kan weer op een leuk en zeer geslaagd toernooi terugkijken. De Simone FM bus hield iedereen op de hoogte door live reportages uit te zenden vanuit de sporthal. De deelnemende teams hebben gestreden als leeuwen.


De opening werd verricht door Rene van der Weide, wethouder van sport, samen met Ben Haverkort, commercieel directeur van FC Emmen. Daarnaast kreeg het toernooi ook de aandacht van Eric van Loon, teamleider buitensport gemeente Emmen, Alie Siekman (teamleider binnensport gemeente Emmen), Annemieke Fiege (Thriantaschool), Bert Everts (Hoofdsponsor), Buurtsportcaches Nienke, Bargeres g-voetbal begeleiders en burgemeester Eric van Oosterhout.


De wedstrijdleiding was in handen van de heren scheidsrechters, Lammert Bouwers en Henk Smit, waar omroeper Rolf Timmer en zijn stagiaire de vele supporters op de hoogte hield van de spannende wedstrijden. Deelnemers, vrijwilligers en sponsoren, dank jullie wel, het toernooi was weer een groot succes.


Grote winnaar werd overigens EHS’85
(Foto's Henk van Wieren)

Hierbij de uitslagen van ons 6e SNS G-jeugdzaalvoetbaltoernooi.

FC Klazienaveen

EHS’85

1-3

Blauw wit

Top Kids

6-1

Kids United

FC Klazienaveen

1-0

EHS’85

Top Kids

0-0

Blauw Wit

Kids United

0-1

Top Kids

FC Klazienaveen

1-5

Kids United

EHS’85

0-1

FC Klazienaveen

Blauw wit

1-1

Top KIds

Kids United

2-2

EHS’85

Blauw wit

3-0

Eindstand:
1. EHS’85, 4-10
2. Kids United, 4-7
3. FC Klazienaveen, 4-4
4. Blauw Wit, 4-4
5. Top Kids, 4-2

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda