Zaalvoetbaltoernooien

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi barst zaterdag los

Steenwijksmoer - Velen hebben er al maanden naar uitgekeken, maar zaterdag 23 december vanaf 18.00 uur is het eindelijk weer zo ver. Het Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi gaat dan voor de 47ste keer van start en de spanning is al voelbaar in Drenthe, Overijssel en Groningen. Het veldvoetbal heeft een winterstop, waardoor de aandacht volledig wordt gericht op het immens populaire zaalvoetbaltoernooi, georganiseerd door Protos uit Steenwijksmoer. De voorronde staat weer bol van de aantrekkelijke derby’s en dat maakt de eerste ronde van het toernooi ook zo boeiend.
Reageer!

Populair zaalvoetbalspektakel beleeft haar 47ste editie

Steenwijksmoer - Als de r weer in de maand is, wordt de blik al weer gericht op het immens populaire Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi, dat georganiseerd wordt door Protos uit Steenwijksmoer. Op zaterdag 23 december gaat vanaf 18.00 uur de 47ste editie weer uitbundig van start. Nu de winterstop voor de veldvoetballers met rassen schreden nadert, kijkt iedereen al weer met spanning uit naar de start van het zaalvoetbaltoernooi dat tegelijkertijd in twintig hallen wordt afgewerkt.
Reageer!

Loting Protosweering Zaalvoetbaltoernooi 2023-2024

STEENWIJKSMOER - Afgelopen vrijdag heeft de lototing plaatsgevonden voor het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi editie 2023-2024. De volgende poule-indelingen in de 25 sporthallen in de regio Drenthe zijn daarbij uit de koker gekomen. Kan SVBO, de winnaar van de vorige editie dit kunststukje herhalen en krijgen wij weer een nieuwe winnaar:
Reageer!

SVBO wint voor het eerst Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Steenwijksmoer - SVBO heeft voor het eerst in de geschiedenis het populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi op haar naam geschreven. De ploeg, die de tussenronde nodig had om de finale te kunnen bereiken, versloeg in een spectaculaire finale zesvoudig winnaar Hoogeveen na strafschoppen. Hoogeveen gaf een 3-1 voorsprong uit handen, want SVBO kwam in de slotfase nog terug tot 3-3 en won de strafschoppenserie met 3-1. De ontlading bij de ploeg uit Emmen was na de winst enorm, terwijl Hoogeveen een grote teleurstelling moest verwerken.
Reageer!

Hoogeveen, Noordscheschut, HZVV, Germanicus en DZOH naar finale PWZ toernooi

Gramsbergen, SVBO, Valthermond, Achilles en Dalen spelen tussenronde Steenwijksmoer - Hoogeveen (zondag), Noordscheschut, HZVV, Germanicus en DZOH hebben zich na een zinderende halve finale geplaatst voor de finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Gramsbergen, SVBO, Valthermond, Achilles 1894 en Dalen werden tweede en proberen zich via de tussenronde van woensdag 4 januari als laatste te plaatsen voor de grote finale. De halve finale was in alle vijf bomvolle hallen weer een waar zaalvoetbalspektakel met veel spanning en aantrekkelijke wedstrijden.
Reageer!

Kwartfinale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi was weer swingend feest

Steenwijksmoer - De kwartfinale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi was weer een swingend feest in uitpuilende sporthallen. De grote verrassing was de uitschakeling van zesvoudig winnaar HODO. Verrassend was ook naast de bekende namen de plaatsing van Hollandscheveld, HOVC, Oldeholtpade, ASVB, Rouveen, Sellingen en De Weide voor de halve finale.
Reageer!

Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is spectaculair als vanouds

STEENWIJKSMOER - Bomvolle sporthallen, veel spanning en 839 doelpunten. Veel liefhebbers van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi hebben na een zaalvoetballoze periode van drie jaar reikhalzend uitgekeken naar de 46ste editie. De voetballers en de vele supporters genoten weer van de voorronde, die in twintig bomvolle hallen tegelijk werd afgewerkt. Naast de verwachte namen zijn er deze keer veel namen van clubs, die de laatste jaren niet altijd de voorrondes overleefden.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi van start

STEENWIJKSMOER - Dinsdagavond zijn 100 verenigingen verdeedl over 20 sporthallen in Drenthe va start gegaan voor de 46e Protos Zaalvoetbaltoernooi van start gegaan. Hoogeveen(zon), Drenthina, ZZVV, DZOH, Achilles 1894(zat) en Grambergen die vrij gemakkleijk met vier overwinningen naar de volgende ronde gingen. De nummer 1 en 2 en de beste 10 nummers 3 hebben zich hiervoor geplaatst. De resultaten van de eerste ronde zien er als volgt:
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is in aantocht

STEENWIJKSMOER - Vanaf 27 december barst 46ste editie zaalvoetbaltoernooi weer los. De liefhebbers van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi hebben al enkele jaren verlangend uitgekeken naar de eerstvolgende editie van het populaire zaalvoetbaltoernooi.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda