Zaalvoetbaltoernooien

Nieuw Buinen plaatst zich als zesde voor finale PWT

Emmen – De zondag eersteklasser Nieuw Buinen heeft zich als zesde en laatste geplaatst voor de finale van het veertigste Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Tijdens een ontzettend spannende en enerverende tussenronde eindigden Nieuw Buinen en invaller Dalen met negen punten gelijk, maar het doelsaldo viel in het voordeel van Nieuw Buinen uit.
Reageer!

IJsbaan De Viersprong gaat voor een mooie ijsvloer

EMMER COMPASCUUM - Zaterdagochtend gaan de vrijwilligers van de ijscommissie van buurtvereniging de viersprong van start met het besproeien van de ijsbaan, achter de openbare basisschool Obs de Bente in emmercompascuum. Vier jaar lang is er geen langdurige vorst geweest en dus ook geen schaatsbaan. De ijsmeesters zien het desondanks positief in dit jaar:
Reageer!

DZOH en SVBO rechtstreeks naar de finale

STEENWIJKSMOER -Het populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi krijgt in ieder geval een nieuwe winnaar, want titelverdediger sc Erica slaagde er niet in de finale of de tussenronde te halen. Van de finalisten van vorig jaar zien we op 14 januari er drie weer terug. Noordscheschut (vorig jaar 4e), SVBO (vorig jaar 5e) en zesvoudig winnaar HZVV (vorig jaar 6e) eindigden als eerste in hun poule en proberen hun eindklassering tijdens de 39ste editie te verbeteren. In poule A in sporthal Angelslo was de ontknoping bloedstollend. Hardenberg â
Reageer!

DZOH zonder puntverlies naar de finale

STEENWIJKSMOER - DZOH, Noordscheschut, Dedemsvaart, SVBO en HZVV hebben zich geplaatst voor de finale van het veertigste Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Deze jubileumeditie krijgt een spetterende tussenronde, want De Weide, Nieuw Buinen, Staphorst, MSC en Germanicus gaan woensdag uitmaken wie zich als zesde en laatste bij de overige vijf finalisten gaat voegen.
Reageer!

Loting halve finales Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi bekend

STEENWIJKSMOER - Na de laatste wedstrijden in de kwartfinales van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi werd de loting verricht voor de duels in de halve finales, die komende zaterdag, 7 januari, worden gespeeld. De winnaars van elke poule gaan naar de finale poule en de nummers twee spelen daarna nog in een tussenronde op woensdag 11 januari voor één plaats in de finaleronde
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi van start

STEENWIJKSMOER - In maar liefst 20 sporthallen in Drenthe is dinsdagavond de 40e Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi van start gegaan. De meeste favorieten wisten zich door de eerste ronde heen te werken.
Reageer!

40e editie Protos-Weering zaalvoetbaltoernoo

STEENWIJKSMOER - Eind december en begin januari wordt al weer de 40e editie gehouden van het immens populaire zaalvoetbaltoernooi, dat georganiseerd wordt door de voetbalvereniging Protos uit het kerkdorp Steenwijksmoer. Aan de komende editie nemen honderd clubs uit Drenthe, Overijssel en Groningen deel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda