Zaalvoetbaltoernooien

Erica wint Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

EMMEN - sc Erica is voor de tweede keer in de geschiedenis winnaar geworden van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. In de finale in een bomvolle sporthal Angelslo in Emmen won Erica met 5-2 van Rolder Boys dat voor het eerst de grote finale haalde. De favoriet voor de titel, HHC, startte in de poule met Erica en SVBO sterk, maar liet zich in de kruisfinale verrassen door Rolder Boys.
Reageer!

Het MILK Boarding Toernooi groeit, groeit en groeit!

EMMEN - Dit jaar vindt alweer 6e editie plaats van het MILK Boarding Toernooi. Na 5 jaar actief te zijn geweest in het Duitse Dörpen verhuist het MILK Boarding Toernooi naar een splinternieuwe voetbaltempel in Groningen. Sinds oktober 2015 is vlakbij het oude Oosterpark namelijk het Indoor Soccer Center geopend. Met een stijlvol sportcafé en 3 gloednieuwe velden heeft het MILK Boarding Toernooi een nieuwe accommodatie waar het enorm trots op is!
Reageer!

Kwartfinale Protos Weering toernooi ook groot voetbalfeest

STEENWIJKSMOER - De kwartfinale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi werd weer een groot voetbalfeest met volle sporthallen, sfeervolle ambiances, supporters van verschillende clubs, die met elkaar feest vierden, spannende wedstrijden, beslissingen in de slotfase, veel doelpunten en spektakel. Verrassingen waren er ook, want de finalisten van vorig jaar DZOH en Nieuw Buinen werden uitgeschakeld. HHC toonde zich opnieuw oppermachtig en lijkt de grote favoriet voor de titel van de 39ste editie.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat knallend van start

STEENWIJKSMOER – De populariteit van het Protos-Weering Zaalvoetbaltoernooi kent maar geen grenzen. De organisatie valt van de ene verbazing in de andere. De voorronde van de 39ste editie van het zaalvoetbaltoernooi van Protos ging weer knallend van start. De wedstrijden trokken weer meer publiek dan vorig jaar en in de bomvolle sporthallen met sfeervolle ambiances vielen ook de nodige verrassingen te noteren.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi barst weer in alle hevigheid los

STEENWIJKSMOER - Er is al lang naar uitgekeken, maar vanaf maandag 28 december gaat het zaalvoetbalspektakel, het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi weer van start. Vanaf 18.00 uur starten honderd clubs in twintig hallen tegelijk de voorronde van het populaire zaalvoetbaltoernooi van organisator Protos uit Steenwijksmoer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda