Zaalvoetbaltoernooien

Het MILK Boarding Toernooi groeit, groeit en groeit!

EMMEN - Dit jaar vindt alweer 6e editie plaats van het MILK Boarding Toernooi. Na 5 jaar actief te zijn geweest in het Duitse Dörpen verhuist het MILK Boarding Toernooi naar een splinternieuwe voetbaltempel in Groningen. Sinds oktober 2015 is vlakbij het oude Oosterpark namelijk het Indoor Soccer Center geopend. Met een stijlvol sportcafé en 3 gloednieuwe velden heeft het MILK Boarding Toernooi een nieuwe accommodatie waar het enorm trots op is!
Reageer!

Kwartfinale Protos Weering toernooi ook groot voetbalfeest

STEENWIJKSMOER - De kwartfinale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi werd weer een groot voetbalfeest met volle sporthallen, sfeervolle ambiances, supporters van verschillende clubs, die met elkaar feest vierden, spannende wedstrijden, beslissingen in de slotfase, veel doelpunten en spektakel. Verrassingen waren er ook, want de finalisten van vorig jaar DZOH en Nieuw Buinen werden uitgeschakeld. HHC toonde zich opnieuw oppermachtig en lijkt de grote favoriet voor de titel van de 39ste editie.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat knallend van start

STEENWIJKSMOER – De populariteit van het Protos-Weering Zaalvoetbaltoernooi kent maar geen grenzen. De organisatie valt van de ene verbazing in de andere. De voorronde van de 39ste editie van het zaalvoetbaltoernooi van Protos ging weer knallend van start. De wedstrijden trokken weer meer publiek dan vorig jaar en in de bomvolle sporthallen met sfeervolle ambiances vielen ook de nodige verrassingen te noteren.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi barst weer in alle hevigheid los

STEENWIJKSMOER - Er is al lang naar uitgekeken, maar vanaf maandag 28 december gaat het zaalvoetbalspektakel, het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi weer van start. Vanaf 18.00 uur starten honderd clubs in twintig hallen tegelijk de voorronde van het populaire zaalvoetbaltoernooi van organisator Protos uit Steenwijksmoer.
Reageer!

Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi barst weer los

STEENWIJKSMOER – Als het oktober is geworden begint het bij de meeste voetballers weer te kriebelen, want het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi komt er weer aan. Eind december 2015 en januari 2016 wordt al weer de 39ste editie gehouden van het immens populaire zaalvoetbaltoernooi.
Reageer!

Zaalvoetbaltoernooi voor MBO-studenten - live-stream

EMMEN - In Emmen is de regionale voorronde van het zaalvoetbaltoernooi voor MBO-studenten. De organisatie is in handen van het Drenthe College ism de KNVB. In elf provincies vinden regionale voorrondes plaats. De winnaar van elke voorronde plaatst zich voor de finale op 22 april 2015 in Amsterdam.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda