Dennis Schmeier schiet SVV?04 naar halve finale Protos Weering toernooi

SCHOONEBEEK - SVV'04 heeft zich vooral dankzij Dennis Schmeier geplaatst voor de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Her volgens enkele koret resume's van de wedstrijden die er werden gespeeld in De Mondenhal in Nieuw Weeridnge.
SVV’04 – Klazienaveen   2 – 1                
De eerste wedstrijd komt SVV’04 al snel op achterstand, het duurt tot de 20e minuut voordat Frank Schoemakers de 1 – 1 op het scorebord zet. SVV’04 speelt dan al een tijd beter dan de tegenstander, maar in de afwerking zit het niet mee.  Vlak voor tijd stet Michel Kerkdijk de overwinning veilig 2 – 1 .

Zandpol - Titan 2 – 4                                   
Titan is in deze wedstrijd de betere ploeg, met de “oude” Ronny Luiten als opvallendste speler. Stephan Knuppe laat zien dat zijn 8 goals uit de voorronde niet op toeval berusten.

Klazienaveen – Ter Apel 96 0 – 2                   
Klazienaveen bakt er in deze wedstrijd weinig van, Ter Apel’96 wint vrij eenvoudig met 0 - 2.

SVV’04 – Zandpol 2 – 3                  
SCC’04 start voortvarend maar scoort niet, Stephan Knuppe zet de 0 – 1 op het scorebord. Dennis Schmeier schiet de 1 – 1 (15e min) en de 2 – 1 (18e min) binnen. Stephan Knuppe brengt de spanning terug door in de 20e min de 2 – 2 te scoren. Na een afgeslagen SVV’04 elftal wordt er achterin niet goed gedekt en Michael Jordan schiet vlak voor tijd de 2 - 3 achter de kansloze Jeroen Wijnands. 

Ter Apel’96 - Titan 1 – 2               
Lange tijd blijft de 1 – 1 op het scorebord staan, totdat er vlak voor tijd een penalty “weggegeven” wordt door Ter Apel’86, waardoor Titan toch de volle winst opstrijkt.

Klazienaveen - Zandpol 3 – 2                 
In deze wedstrijd is Klazienaveen aan het einde de verassende winnaar, wel laat Knuppe opnieuw zijn specialiteit zien: scoren.

Ter Apel’96 – SVV’04  1 – 3                 
In de 1e minuut schiet Dennis Schmeier de 0 – 1 achter de verwonderd kijkende keeper van Ter Apel’96. Als Schmeier in de 6e min dit nogeens herhaalt, lijkt er een doelpuntrijke overwinning in te zitten. Als Ter Apel tegen scoort wordt het nog even spannend, maar in de slotminuut maakt Dennis Schmeier aan alle onzekerheid een eind met zijn 3e in deze wedstrijd, 1 – 3.

Titan - Klazienaveen  4 - 3                  
Een prchtige wedstrijd om naar te kijken met twee goed voetballende ploegen. Klazienaveen staat aan het einde met lege handen, omdat Titan toch wel de betere zaalvoetballers in de ploeg heeft. Het 3e doelpunt van Titan wordt weergaloos voorbereid door de 38-jarige Luiten, wat een geweldige zaalvoetballer.

Zandpol – Ter Apel’96 1 – 6                 
Zo goed als Zandpol op dreef was tegen SVV’04, zo slecht spelen ze tegen Ter Apel’96. Het flitsende aanvalsspel is weg, Stephan Knuppe is niet scherp meer en een pak slaag is het gevolg, 1 – 6.

Titan – SVV’04 4 – 2                 
De laatste wedstrijd gaat net als afgelopen maandag tussen de klassementsleider en SVV’04. Ook nu is het een heerlijke wedstrijd met volop kansen over en weer. Gelukkig nu maar één scheidsrechter en gewoon twee lijnrechters. SVV’04 neemt het initiatief en in de 3e min scoort Dennis Schmeier de 0 – 1. Ondanks diverse grote kansen voor Dennis Schmeier, Dennis Gommer, Andre Pat en Stephan Bos blijft de 0 – 1 staan. In de 9e min stopt Jeroen Wijnands een schot op de lijn. SVV’04 moet steeds verder terug en in de 12e min scoort Faber de 1 – 1. In de 18e min scoort Broekema de 2 – 1. Twee minuten later maakt dezelfde Broekema 3 – 1 en weer 2 min later de 4 -1. In de 25e min maakt Dennis Schmeier er nog 4 – 2 van en dit doelpunt bepaalt, dat SVV’04 als 25e deel mag nemen aan de halve finale in Hoogeveen.

SVV’04:  Jeroen Wijnands, Andre Pat, Michel Kerkdijk, Dennis Gommer, Frank Schoemakers, Ruud Klingenberg, Dennis Schmeier, Stephan Bos.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda