SVV'04 pakt maximale punten

VEENOORD - Maandagavond werd er in sporthal ?Veenoord? om 18.00 uur afgetrapt voor het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland. In deze hal werd ??n van de twintig voorrondes gespeeld van het Protos Weering Zaal voetbaltoernooi. SVV?04 moest het in de eerste wedstrijd opnemen tegen Twedo(zat) en middels Dennis Gommer(1x) en Dennis Schmeier (2x) werd deze met een 3-0 winst afgesloten. Vervolgens werd Zandpol met 5-1 opgerold door toedoen van Dennis Schmeier(3x)Frank Schoemakers (1x) en Stephan Bos (1x).

Zesde klasser NKVV bleek taaier dan verwacht maar ondanks een turbulent eind stond het  4-3 voor SVV’04 met doelpunten van Dennis Gommer (2x) en Dennis Schmeier (2x). Als laatste  wedstrijd van deze avond was Twedo (zo) gepland. Ook deze werd vrij moeiteloos met 3-0 gewonnen door de “zebra’s” met doelpunten van Joost Hindriks(2x) en Dennis Schmeier)

SVV’04 bleek in deze poule veruit de sterkste te zijn en gaat met het maximale aan punten(12) naar de kwartfinale. De nummers twee Zandpol en drie Twedo(zo)  met 7 punten gaan ook door naar de volgende ronde.

De kwartfinale wordt aanstaande woensdag gespeeld.SVV’04 is ingedeeld in sporthal de Drostenhal te Coevorden in een poule met CEC, Bargeres, Raptim en WitteveenseBoys . De eerste wedstrijd voor SVV’04 is om 19.00 uur tegen CEC. Het programma begint om 18.00 uur en in deze kwartfinale gaan de nummers één en twee,en de beste vijf nummers drie door naar de halve finale die gespeeld worden op zaterdag 2 januari 2010.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda