20e Sportverkiezing Gemeente Emmen

EMMEN - Op dinsdag 7 februari 2023, staat in Atlas Theater in Emmen voor de 20e keer de jaarlijkse “SPORTVERKIEZING GEMEENTE EMMEN” op het programma. Na een noodgedwongen uitstel in 2021 en 2022 hebben wij eindelijk de voorbereidingen voor dit Emmer sportfestijn weer kunnen starten. De organisatie vraagt de sportverenigingen binnen de gemeente Emmen om medewerking bij de tot stand komen van de lijsten met genomineerden voor de sportvrouw, sportman, sporttalent, sportploeg en sportvrijwilliger en stimulansprijs

Ook zal er weer een speciale juryprijs worden uitgereikt aan een persoon die zich, op welke manier dan ook in de sportwereld verdienstelijk heeft gemaakt en in het bijzonder voor de sport in onze gemeente.

De organisatie is al weer een aantal weken druk doende om het programma in elkaar te zetten, dat ook nu weer alleen mogelijk is dankzij de ondersteuning van een groot aantal sponsoren en adverteerders. Hierdoor is het ook nu weer mogelijk dat de supporters ook weer gratis toegang hebben om zijn of haar sporters bij de genomineerden te kunnen ondersteunen.

Net als in voorgaande jaren zullen er per categorie sporters worden genomineerd. Een deskundige en onafhankelijke jury bepaalt uiteindelijk welke genomineerden op het sportgala in het Atlas Theater van Emmen in de spotlights zullen staan.

Het sportgala begint om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur.

Graag aanmelden van sporters die een uitzonderlijke prestatie hebben neergezet in 2020, 2021 en 2022 maar ook een aanmelding voor de categorie vrijwilliger zie wij graag binnenkomen.

Naam.......................................................

Leeftijd....................................................

Telefoonnummer:................................

Woonplaats:..........................................

Categorie:................................................

Motivatie met vermelding van de geleverde prestaties, regionaal, provincionaal of landelijk.

Motivatie genomineerden met naam, leeftijd, adres en eventueel telefoon/email adres graag voor 15 december aanstaande sturen naar info@benniewolbers.nl t.a.v. jury sportverkiezing Emmen .


Staat uw favoriet op dinsdag 7 februari ook op de totaalfoto van de sporter vanhet jaar in de gemeente Emmen?

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda