Genomineerden sportverkiezing bekend

EMMEN - In de grote zaal van Hampshire Hotel in Emmen wordt op zaterdagavond 21 januari de jaarlijkse Sportverkiezing van de gemeente Emmen gehouden. De voorbereidingen voor dit jaarlijkse sportfestijn zijn afgerond. De gemeente Emmen heeft zich opnieuw bereid verklaard hoofdsponsor te zijn. Naast het sportieve gedeelte is er ook ruimte voor entertainment met Sieneke, Erik Hulzebosch, Anniek Lassche en Drie keer Niks. Aanvang 20.00 uur. Vanwege een speciale opening is de zaal vanaf 19.00 uur toegankelijk. Toegang is net als in voorgaande jaren gratis. Maar let op: vol is vol. Er zijn alleen zitplaatsen.

Een belangrijke taak was er in de afgelopen weken ook voor de vijfkoppige jury, die het niet gemakkelijk had om uit de vele aanmeldingen de genomineerden te kiezen. De nominaties zien er als volgt uit.

Sportman: Tijmen Eising, Kevin Lek, Roel Boomstra, Gert Jan Bosman en Marc Bijsterbosch.

Sportvrouw: Lois Abbingh, Tessa Geerling, Arianna Pruisscher, Carlijn Blekkink en Nicole Sanders.

Sporttalent: Devi Sentrop, Nick Geerling, Jens Kees, Rick Folkers en Lars Boerrigter.

Sportvereniging: Sc. Angelslo, LTC Emmen, Stichting Rietplasloop, WSV Emmen en de Damclub Emmen.

Sportploeg: Hurry Up, WKE, TC Bargeres, vv. Emmen (B1-jongens) en Emmen ’95 (B1-meisjes).

Sportvrijwilliger: Gert Mulder (Stichting Marathon Zuidoost Drenthe). De heer en mevrouw Schreuder (gymnastiekvereniging E&O), Els Grouwe (handbalvereniging Hurry Up), Jan Schimmel (voetbalvereniging CEC) en Guus Oost (Wieler Sport Vereniging Emmen). 

De  speciale juryprijs blijft tot op de avond zelf weer voor iedereen een verrassing. Zelfs de persoon die het aangaat weet hier niets van. Ineke Kemper (RTV Drenthe) en John Schiphouwer (Emmen.Nu) zijn de presentatoren.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda