Burgermeester Bijl lovend bij Gemeentelijke Tentoonstelling 2010.

NIEUW AMSTERDAM - Vogelvereniging Ons Genoegen uit Nieuw-Amsterdam / Veenoord heeft dit jaar de Gemeentelijk tentoonstelling georganiseerd van 10 t/m 12 december. De opening / uitreiking is gedaan door Burgermeester Bijl van de Gem. Emmen samen met dhr. Mulder, voorzitter van district Drenthe. Ook was er een felicitatie aan dhr. Zwiers ( 40 jaar lid) en dhr. Post, een van de oprichters (1952) van Ons Genoegen en vanaf heden erelid van de vereniging.


De vereniging  kan terugzien op een zeer geslaagde show. Burgermeester Bijl heeft ruim de tijd genomen om zelf de show te bekijken en was tijdens zijn toespraak zeer lovend over het geheel. De Burgermeester heeft ook al aandacht besteed aan het komende 60 jarig bestaan van de vereniging, over 2 jaar. Het bestuur hoopt dat hetgeen is afgesproken ook echt gaat gebeuren, dat zou een prachtige aanvulling zijn op het komende jubileum.


De vele vrijwilligers en bestuurders hadden goed werk geleverd en werden hiervoor hartelijk bedankt. Ook de vele bezoekers dit jaar waren zeer tevreden over de show met, voor de eerste keer een verkoop klasse.  Er zijn vele vogels van eigenaar gewisseld en dit was niet alleen positief voor de nieuwe eigenaar maar ook voor de kas van Ons genoegen omdat alle verkopers een deel schonken aan de vogelvereniging.  Het bestuur is zeer tevreden over de verkoop en dit is zeker voor herhaling vatbaar.


Op de donderdag zijn alle vogels gekeurd door 7 keurmeesters en natuurlijk zijn alle prijzen uitgereikt. Hierbij een overzicht van alle algemene kampioenen:
Open klasse: G. ten Voorde                         
Zang:   M. Doldersum
Kanaries:  P. Kruize   
Tropen:   J. Stuiver
Parkieten: G.H.J. Fokkert   
Derby:  R. Jeuring

Uitslag van de verloting: 1ste prijs 277   //  2de prijs 1379  // 3de prijs 1435. (Zie ook fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda