ZAKELIJK NIEUWS

Oud beeldmateriaal laten digaliteren

Beelden voor eeuwig veilig stellen EMMEN - Op zaterdag 29 april wordt bij Media Markt in Emmen van 10.00 tot 16.00 uur een demonstratiedag digitaliseren georganiseerd. Op deze dag kunt u uw oude beeldmateriaal, zoals smalfilms, diaâ
Reageer!

Paasvuur Westenesch trok veel belangstelling

WESTENESCH - Het was misschien niet de mooiste en ook niet de hoogste, dus een keuring was niet nodig. maar het wel een mooi brandend paasvuur. Nadat de jeugd van Westenesch op een boerenwagen arriveerden bij de bult langs de Blikveldweg en de bult met fakkels de bult werd aangestoken, werd het wel snel een prachtig paasvuur.
Reageer!

Snackpoint weer heropend in nieuw pand

EMMEN - In de hoofdstraat in Emmen is de Snackpoint dat vorige week werd afgebroken, nu in een nieuw pand is heropend. Naast de bekende automatiek en een terras zijn er nu ook zitplaatsen binnen.
Reageer!

Kringloopmarkt Lionsclub Emmen groot succes

NIEUW AMSTERDAM - Op zaterdag 1 april werd door de Lionsclub in de voormalige showroom van garage Vugteveen in Nieuw Amsterdam een grote Kringloopmarkt gehouden.
Reageer!

Thijs en Aafke biedt groots gluten-vrij buffet

KLIJNDIJK - Buffetrestaurant Thijs en Aafke in Klijndijk is een gerenommeerd restaurant dat dagelijks een buffet aanbiedt van tientallen verse producten. Tienduizenden gasten weten de weg te vinden naar dit gezellige buffetrestaurant, waar ouderwetse gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel staat.
Reageer!

SleuteliT presenteert applicaties voor procesintegratie op UITNijeveen

NIJEVEEN - “SleuteliT integreert bedrijfsprocessen”, verklaart Wim Schimmel, eigenaar van deze in Nijeveen gevestigde start-up. Een goed voorbeeld hiervan is zijn nieuwe en unieke applicatie “Servicebon” die alle bedrijfsprocessen comprimeert tot één proces, van afspraak tot factuur. “Dat betekent minder fouten, enorme tijdwinst en gestructureerd werken met een grote klantvriendelijkheid”, legt Schimmel uit.
Reageer!

Grote drukte bij feestelijke opening Lidl Emmerhout

EMMEN – Nadat een dag eerder al de medewerkers, de buren en relaties kennis hebben kunnen nemen van de nieuwe Lidl in winkelcentrum Emmerhout werd zaterdagmiddag de nieuwe supermarkt voor het winkelende publiek geopend.
Reageer!

Leegverkoop Bosma Bedden in Vlinderstad Shopping Center

EMMEN – Bosma Bedden in Vlinderstad Shopping Center in Emmen, het voormalige pand van V&D, sluit op 31 maart de deuren. De verhuurder van het complex heeft het huurcontract met Bosma Bedden beëindigd. Gerrie Bosma, eigenaar van Bosma Bedden, is niet blij met dit besluit. “We vinden het jammer dat het zo is gelopen, maar we maken van de nood een deugd en beginnen met onmiddellijke ingang een complete leegverkoop.”
Reageer!

Feestelijke heropening LINOLUX Emmen

EMMEN – Zaterdagmorgen werd een beetje feestelijk de speciaalzaak LINOLUX aan Dalipassage in Emmen heropend. Anniek Kap uit Emmen kreeg de mogelijkheid om deze zaak over te nemen en die kans nam ze graag aan: ,,
Reageer!

BTW Weg Ermee-actie van start

EMMEN - De jaarlijks terugkerende BTW Weg Ermee-actie van Media Markt staat op het punt van beginnen. Donderdag 26 januari tot en met zondag 29 januari betaalt Media Markt de BTW op bijna het gehele assortiment. Het is de twaalfde keer dat Media Markt haar jaarlijkse voordeelfestijn viert. Laptops, televisies en smartphones zijn doorgaans het meest populair.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda