Uitreiking KVO-B certificaat Bedrijventerrein Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - In aanwezigheid van een vijftiental gasten is op maandag 31 augustus jl. bij Autoschade Hans Goeree in Klazienaveen, het KVO-B certificaat (Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen) inzake het Bedrijventerrein Klazienaveen uitgereikt door Wethouder B. Arends.


De heer J. Dokter, voorzitter VPB Emmen, de heer G.J. Stuivenberg, VRD Brandweer Emmen, de heer G.J. Wilms, gemeente Emmen en mevrouw B. Knigge, politie Emmen, namen het certificaat in ontvangst. Het is de eerste certificering voor dit terrein. Door de werkgroep, waarin politie, brandweer, gemeente en ondernemers zitten, is een dag- en een nachtschouw gehouden. Verder heeft er een audit plaatsgevonden waarna het keurmerk verstrekt is.

Tevens is het convenant ondertekend waarin de intentie tot samenwerking voor een veilig bedrijventerrein wordt uitgesproken. Het certificaat kan vele voordelen voor de ondernemers die op dit bedrijventerrein gevestigd zijn opleveren. VPB-leden kunnen na vertoning van genoemd certificaat korting krijgen bij hun verzekeringsmaatschappij wat op kan lopen tot 15%.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda