Opening locatie Emmen Ondernemers Fabriek

Opening locatie Emmen Ondernemers Fabriek Drenthe EMMEN - Vrijdag 25 september 2015 opent de Ondernemers Fabriek Drenthe haar tweede vestiging. In Kennispoort Drenthe, in het pand van Stenden Hogeschool Emmen gaan acht ambitieuze ondernemers uit de regio Emmen vanaf september beginnen aan het 1-jarig startersprogramma van de Ondernemers Fabriek Drenthe.


Deelnemers aan de Ondernemers Fabriek Drenthe in Emmen zijn onder andere Thomas Nauw Film, Popken Mechatronica, Sweet Celebrations en Natuurlijk Gezond.

De fabriek in bedrijf
Gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Drenthe Henk Brink zet samen met Bouke Arends, wethouder Economie van de gemeente Emmen, de fabriek in bedrijf. Na de openingshandeling is er gelegenheid om de locatie te bezichtigen en de deelnemers te ontmoeten. Tevens is er een proeverij met producten van de deelnemers Amsterdam Good Cookies en bierbrouwerij De Veteraan.

Ondernemers Fabriek Drenthe
Ondernemers Fabriek Drenthe is een initiatief van de provincie Drenthe. Henk Brink: “In Assen zijn we in januari van dit jaar gestart met de eerste groep. Deelnemers delen kennis en ervaring met elkaar en maken enorme stappen met de middelen die we inzetten.” De Ondernemers Fabriek ondersteunt de ontwikkeling van ambitieuze startende ondernemers. Door het aanbieden van diverse faciliteiten als coaching, huisvesting, netwerken, workshops, master classes en expertises op het gebied van bijvoorbeeld marketing-, export- en innovatievraagstukken krijgen startende ondernemers een duwtje richting groei.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda