Opheffingsuitverkoop trendy winkel Het Magazijn

EMMEN – Meer dan zeven jaar lang was Het Magazijn in Emmen een van de meest opmerkelijke exclusieve kleding- en lifestylewinkels in Emmen. Een trendsetter in Emmen. In een prachtig pandje in de Derksstraat, kwam eigenaresse Lita Bouwers steeds met nieuwe, opvallende modeartikelen voor de dag. Sinds begin dit jaar heeft ze in Amsterdam met Mevrouw Bouwers ook een succesvolle conceptstore geopend.


Het Magazijn was daarna Het Magazijn niet meer. Voor Lita Bouwers was het lastig om de trendy winkel in Emmen in dezelfde stijl en met dezelfde inslag verder te exploiteren. Vooral ook omdat de nieuwe winkel in Amsterdam meer en meer haar aandacht vergde. Vandaar dat besloten is de winkel eind dit jaar te sluiten. Een verlies voor Emmen. De sluiting gaat echter gepaard met een unieke opheffingsuitverkoop. Zelfs het complete interieur is te koop.


Vanaf donderdag 29 oktober gaan alle artikelen de deur uit tegen hoge kortingen. Een voorbeeld: op alle Uggs is de korting 40 tot 70 procent. Maar dat niet alleen, alle topmerken zijn in de opruiming. Kleding van onder andere D-Brand, Second Female, Ilja Visser en Woman by Earn, laarzen van Ilse Jacobsen en Shabbies, Birkenstock sandalen, New Balance sneakers, tassen van Royal Republic, veel sieraden en gadgets en wijnen van Nicolas Vahé.

De opheffingsuitverkoop begint donderdag om 09.00 uur. Het Magazijn is gevestigd aan de Derksstraat 50 in Emmen. Mevrouw Bouwers Experience Store is gevestigd aan de HYPERLINK "x-apple-data-detectors://1" Stadhouderskade 92 in Amsterdam.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda