De WAAR heropend met uitbreiding leerbedrijf en Outlet.

EMMEN – Afgelopen zaterdag (her)opende KringloopPlusWinkel De WAAR weer haar deuren. De winkel werd uitgebreid met een outlet ne naast de bekende kringloopartikelen biedt de winkel nu ook nieuwe producten tegen messcherpe prijzen. Met de nieuwe outlet kan De WAAR nog meer werkervaringsplaatsen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

En door een intensievere samenwerking met de gemeente Emmen kan de KringloopPlusWinkel 25 extra werkervaringsplaatsen aanbieden. Op deze manier kunnen deze mensen werkervaring opdoen op allerlei gebieden (verkoop, pr, horeca, etc.). In zijn openingstoespraak zij eigenaar Louw Tiemens: “De WAAR is doorontwikkeld tot de winkel die wij vanaf het begin af aan voor ogen hadden. Met de nieuwe outlet kunnen we nog meer mensen een kans geven.

De WAAR is erkend leerbedrijf en de De KringloopPlusWinkel biedt stageplekken, BOL en leerwerkplekken BBL. MBO'ers kunnen bij De WAAR het vak leren. Maar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen er werkervaring opdoen. Met de nieuwe outlet kan KringloopPlusWinkel De WAAR nog meer mensen deze kans bieden. De Plus is in KringloopPlusWinkel is niet alleen van kringloop, een fifty-fifty regeling en van het erkende leerbedrijf, maar nu ook van Outlet. Onder andere artikelen van Lucide verlichting, Sorbo en Royalty Line. Samen met faillissementspartijen biedt De WAAR zo een breed assortiment nieuwe spullen voor hele scherpe prijzen. Na de officiële openingsceremonie ging de winkelopen en waren er voor publiek leuke aanbiedingen in de nieuwe outlet en een gratis kant en klaar BBQ bij besteding van minimaal € 10,00. De Vermakelaars waren de gehele dag aanwezig om de het publieke te vermaken en was er ook nog een demonstratie van Amazona krijtverf.

(foto Heintje Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda