Noordlease nieuwe Hoofdsponsor FC Emmen!

EMMEN - Vanaf seizoen 2016/2017 schittert het rood witte shirt van FC Emmen, rood wit blauw. FC Emmen heeft een nieuwe Hoofdsponsor gevonden. Noordlease zal op het shirt van de Trots van Drenthe prijken. Noordlease, gevestigd in Groningen is al jaren een betrokken sponsorrelatie van FC Emmen.

In 2015 verbonden zij zich aan de club als rug-sponsor en breiden dit uit met het Hoofdsponsorschap voor de komende 2 seizoenen. Daarnaast heeft de club de mogelijkheid om een optie op het rug-sponsorschap voor het seizoen 2018-2019 te lichten.

“In 2015 waren we al beretrots dat Noordlease zich als groot bedrijf en in de sportsponsoring zeer ervaren, aan FC Emmen wilde verbinden. Nu hebben we de overtreffende trap van trots bereikt, dat Noordlease naast rug-sponsor ook nog eens Hoofdsponsor van FC Emmen is geworden. We zijn dan ook zo trots als 10 pauwen, aldus Henk Eising, Manager Commerciële zaken van FC Emmen”. Noordlease zal op de voorzijde van de shirts prijken, terwijl Privélease.nl de rug-positie in zal nemen. De Nederlandse voetbalclub uit Emmen werd opgericht in 1925, speelt sinds 1985 profvoetbal in de huidige Jupiler League. FC Emmen is de enige profvoetbalclub uit de provincie Drenthe.

Robert Nienhuis en Gert Veenstra, directie van Noordlease, weten als geen ander dat samenspel en inzet de basis zijn voor succes. Wij herkennen dit in de ambitie van de club en willen dat graag ondersteunen. Noordlease ziet het Noorden als de basis om van daaruit Nederland te bedienen en daar hoort absoluut ook Drenthe bij. En met het Hoofdsponsorschap willen wij dit benadrukken. Noordlease is een landelijke leasemaatschappij en biedt al 35 jaar autolease voor iedereen. Noordlease behoort bij de top van de Nederlandse autoleasemarkt. Andere initiatieven van Noordlease zijn Privelease.nl en Autoborg (Business Center en lease occasions).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda