SPAR Schijff geeft gratis vliegtickets weg

BARGER OOSTERVELD -

Dat hebben veel klanten uit Barger Oosterveld gedaan en nu zijn de winnaars bekend die elk twee vouchers ontvangen voor vliegtickets (retour) naar een Europese stad en daarbij ook nog twee SPAR cadeaubonnen ter waarde van elk € 25,-.
Afgelopen donderdag 8 september werden drie klanten van de SPAR-winkel aan de splitting in het zonnetje gezet en ontvingen in de winkel hun prijzen. “Ondanks het feit dat veel mensen al net op vakantie zijn geweest, is het altijd leuk om een reisje te winnen”, vertelt Erik Hendriks, medewerker van SPAR Schijff. ”En de vliegtickets blijven geldig tot het einde van het jaar. Dus dat komt vast goed. Ik zou er zelf eigenlijk ook nog wel even tussenuit willen. Maar de winkel moet wel blijven draaien!”

“We vinden het erg leuk dat we onze klanten blij konden maken op deze manier. Het is goed om af en toe iets terug te kunnen doen voor mensen die regelmatig bij ons langskomen voor hun boodschappen. We proberen elk jaar wel iets te verzinnen om iets extra’s terug te doen. Die klantentrouw mag zeker beloond worden!” Winnaars blij met gewonnen stedentrip bij de boodschapp


De winnaars Fam de Roo, Fam Haitel, Fam Schoenmakers en links SPAR medewerker Erik Hendriks.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda