Thijs en Aafke biedt groots gluten-vrij buffet

KLIJNDIJK - Buffetrestaurant Thijs en Aafke in Klijndijk is een gerenommeerd restaurant dat dagelijks een buffet aanbiedt van tientallen verse producten. Tienduizenden gasten weten de weg te vinden naar dit gezellige buffetrestaurant, waar ouderwetse gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel staat.

“Wij weten van onze gasten dat het voor mensen met een glutenvrij dieet zeer lastig is om uiteten te gaan.” Daarom ons initiatief 2x in het jaar een volledig glutenvrij buffet in maart en in november. Met trots hebben wij op vrijdag 31 maart de 3e editie glutenvrij buffet aangeboden. Volledig glutenvrij, zowel het voor- hoofd- als nagerechten. Gemaakt van verse producten. Dat is genieten voor iedereen met een gluten-allergie!

De voorgaande keren dat dit werd georganiseerd was een groot succes en trok zelfs de pers. “Ronduit uniek en veelzeggend over dit onderscheidende buffetrestaurant” was de reactie. Eindelijk met het hele gezin onbeperkt eten wat je lekker vindt en waar je zin in hebt, zonder dat je je hoeft af te vragen of het glutenvrij is! Buffetrestaurant Thijs & Aafke krijgt erg enthousiaste reacties van haar gasten: “Het is heerlijk dat ik alles mag eten wat er aangeboden wordt zonder dat ik moet vragen of ik het mag hebben” zegt een enthousiaste Kim. Lekker met het hele gezin, want ook degene zonder gluten-allergie hebben heerlijk gegeten, dus het is een aanrader voor iedereen!

Thijs & Aafke biedt dit volledig gluten-vrij buffet twee keer per jaar aan. “Het is geweldig om te zien dat de gasten er zo blij van worden” “Want daar doen we het voor!” Wilt u reserveren of meer informatie? Bel 0591-580035 of kijk op de website: www.thijsenaafke.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda