Het ultieme cadeau voor sportieve moeders, Speciale aandacht voor FITBIT

EMMEN - Ben je op zoek naar een origineel moederdagcadeau? Een persoonlijk cadeau waar je moeder ook echt iets aan heeft? Kom dan op 6 of 13 mei naar Media Markt Emmen aan het Noorderplein 90. Op die beide dagen wordt er van 10.00 – 18.00 uur speciale aandacht besteed aan de Fitbit Alta HR.

Heb jij een moeder die het belangrijk vindt dat ze fit en sportief is? Dan is de Fitbit Alta HR een superleuk cadeau. De Fitbit Alta is een activiteitsmeter die je motiveert om de gehele dag actief te blijven. Dit gebeurt door na een langere tijd van stilzitten je een melding te geven.

De activiteitsmeter detecteert automatisch met welke activiteit je bezig bent en slaat deze gegevens direct op. Via Sleep Tracking wordt geregistreerd of je voldoende nachtrust hebt en is het mogelijk een stille wekker in te stellen. Verder is de Alta spatwaterdicht en hoeft niet elke dag aan de lader, dankzij een batterijduur van 5 dagen. Een goed idee? Kom dan naar de Fitbit display in de winkel en kies de mooiste uit, zolang ze er nog zijn!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda