Opening Werkkleding Outlet Shop

EMMEN - Afgelopen vrijdag vond de opening plaats van de Werkkleding Outlet Shop in Emmen bij Hydrowear Veiligheidskleding.


Om 14.00 uur werden zonder allerlei toeters en bellen de deuren geopend door Betty Cramer en kon iedereen een kijkje in de ruim opgezette winkel. De eerst klanten ontvingen een gratis baseball cap bij een besteding vanaf 25 euro. Betty Cramer: ,,Naast de al bestaande eigen webshop hebben wij als Hydrowear nu ook deze speciale winkel geopend met uitverkoopkleding voor particulieren. Ook kan men via de website kleding bestellen, maar hier in de winkel kan men zelf de kwaliteitskleding voelen en passen.

Het is relatief goedkope, maar wel kwalitatief goede werkkleding voor alle soorten zwaar werk”. De collectie, die direct van de eigen fabriek afkomt, bestaat uit speciale jassen, broeken, overals, truien, t-shirts, bodywarmers, veiligheidskleding, regenkleding, fleesjacks en softshell.

Hiermee wil Betty Cramer ook weer ruimte creëren voor de steeds weer nieuwe collecties die door Hydrowear worden ontwikkeld en in eigen beheer worden gemaakt. In deze winkel moet je dan ook zeker kunnen slagen gezien de zeer scherpe prijzen die gehanteerd worden. De winkel is gevestigd aan de Paganelstraat in Emmen en is behalve op zaterdag en zondag op alle werkdagen geopend van 08.30 – 12.30 en 13.00-17.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda