BMTEC gekozen tot Drents Startup van het jaar

EMMEN - Media Distillery uit Amsterdam heeft in het Atlas Theater in Emmen dinsdagavond de Young Business Award 2017 gewonnen.

Naast de kristallen Young Business Award was er een prijs van 12.500 euro voor de winnaar. Media Distillery is de Google voor audio- en video: het maakt real-time alles op radio, tv en online doorzoekbaar. Daardoor kan het handmatig toevoegen van metadata aan video achterwege blijven en kunnen bijvoorbeeld gebruikers alles bijhouden wat op radio en tv wordt gemeld over hun bedrijf of merk.

De finale avond werd gepresenteerd door Jort Kelder. Media Distillery moest het in de finale opnemen tegen Parkeagle, Jake Nutritionals, Inkless en CC Diagnostics. Op het podium van het Atlas Theater in Emmen moesten de vijf finalisten voor een jury bestaande uit onder meer Ben Woldering (Bencom), Arko van Brakel (Semco Style Institute), Stef van der Ziel (Jet-Stream) en Robert Verwaayen (Keen Venture Partners) pitchen. Tijdens deze avond was ook prins Constatijn namens StartUp Delta aan te geven hoaanwezig om In het eerste deel van de avond kwamen de vijf kandidaten voor de 25onder 25 op het podium en na keihard pitchen werd Alex Dings uitgeroepen tot winnaar.


Voorafgaande aan de prijsuitreiking in de foyer van Atlas theater werd BMTEC uit Emmen is gekozen tot Drentse Startup van het Jaar.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda