Geslaagde open dag Van der Berg Isolatie

BORGER – Door het liken op facebook van een advertentie of luisteren naar Simone FM konden belangstellenden een finaleplaats verdienen tijdens de open dag van Van der Berg Isolatie in Borger.

Vier weken lang kon men per dag finalist worden en dit resulteerde in 80 finalisten die afgelopen zaterdag te gast waren bij Van der Berg isolatie, een specialist in naadloze isolatie. Burgemeester Jan Seton van Borger-Odoorn was ook aanwezig om de trekking te doen voor de grote verloting waarbij naast de hoofdprijs nog 12 prijzen werden getrokken. Winnaar werd Monique Oude Nijhuis uit Nieuw Schoonebeek.

De 2e prijs ging naar de heer G. Ensing uit Froombosch, de 3e prijs naar Arnold Nijborg uit Sappemeer en de 4e prijs ging naar Heino de Vries uit Muntendam. Daarnaast werden nog enkele door collega bedrijven beschikbaar gestelde prijzen uitgedeeld

De open dag werd mede mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van collega bedrijven op het gebied van deurzaamheid. Belangstellenden konden men informatie inwinnen over energiebesparing bij woningisolatie van dakpanvervanging tot muurisolatie en de gemeente Borger-Odoorn was er met een informatiestand omtrent de mogelijkheid van goedkope lening voor het aanbrengen van isolatie of zonnepanelen. Ook waren er stands met elektrische auto’s en fietsen en tuinkachels en hield Van der Berg isolatie zelf een duidelijke demonstratie hoe gevelisolatie werkt. Natuurlijk ontbrak voor de kinderen de luchtkussen en een ijscokar niet en was er een workshop jongleren. En met een hapje en drankje werd het een zeer geslaagde dag.

Geflankeerd door burgemeester Seton en Herwin van den Berg de trotse winnares Monique Oude Nijhuis uit Nieuw Schoonebeek.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda