DJ Contest voor Bevrijdingsfestival 2018 Emmen/Assen

EMMEN/ASSEN - Maar liefst tientallen DJs meldden zich aan voor een plek op het bevrijdingsfestival 5 mei Emmen en Assen. Dit na een oproep via de Social Media. Er zijn maar liefst 3 voorronden in Bullseye Assen, Groothuis Emmen en de finale in de Zwetser nodig om uiteindelijk tot de 3 winnaars te komen.


Tijdens de voorronde aankomend weekend is het heel belangrijk dat de dj’s zoveel mogelijk publiek meenemen voor de publieksprijs. Iedereen is de van harte welkom. Check de Facebooksite voor de tijden en andere informatie.

Samenwerking:
Dit jaar werkte men in Emmen voor het tweede jaar samen met het bevrijdingsfestival in Assen zodat de winnaars op beide festivals mogen komen te draaien. Organisatoren Gerald Janse en Joeri Folkers voelde zich zeer vereerd met de samenwerking.

Jury:

Dit jaar hebben we niemand anders als jurylid dan Jordi Warners van Slam! Verder hebben wij Jeffrey Mol (Club Lïmbo/DJ), Tessa de Wilde (Club Nu) en Harm Brünning (HB systems) als juryleden. De DJ’s kunnen dus rekenen op professionele feedback.

Zes podia

Het bevrijdingsfestival dat dit jaar met vijf podia en een Mainstage voor de derde maal neerstrijkt in Emmen centrum. Overdag tussen 13 en 17u treden diverse regionale dj-talenten op. De avond is voor de grote namen en is in samenwerking met het horecaplein/de Zwetser. Tevens ook het podium voor de winnaars van de voorronden.

Over de rest van de dag vinden we in het centrum van Emmen diverse bijzondere DJ booths.
Informatie over het festival en een timetable is straks te vinden onder DJ Festival 5 Mei Emmen Facebookpagina.

Het Bevrijdingsfestival 5 mei is mede mogelijk gemaakt door:
Stichting Ondernemersfonds Emmen Centrum (SOFEC), Stichting Talentblik, de Zwetser, Adevents evenementen, HB systems, Emmen maakt het Mee en de Gemeente Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda