Beste bedden voor de beste prijs tijdens Kerstshow Bosma Bedden

EMMEN - Staat u elke morgen ook op met pijn in de rug en/of stijfheid? U bent niet de enige, weet beddenspecialist Gerrie Bosma van Bosma Bedden in Emmen. Ligt dat aan uw bed of ligt het aan uzelf? Een te zacht of een te hard bed is beide niet goed en kan menig klacht veroorzaken. We kunnen ons voorstellen dat u met Kerst eens heerlijk wilt slapen en zonder pijn wilt opstaan. Laat u dan eens voorlichten tijdens onze Kerstshow.


Bij Bosma Bedden zijn ze al druk bezig om de winkel in kerstsfeer te brengen. Tussen alle kerstversieringen in staan de bedden in de gezellige en prachtige showroom in sprookjesachtige kerstsfeer opgesteld. Het nodigt uit om te gaan liggen, je ogen even dicht te doen en te dromen over zo’n lekker bed thuis. Tijdens de Kerstshow, die meteen na Sinterklaas begint, biedt Bosma Bedden de beste bedden voor de beste prijs. “We hebben tal van aanbiedingen in zowel bedden, matrassen als beddengoed op de bovenste verdieping. Onze showroommodellen gaan met korting de deur uit.”

Eerlijke prijs
Zie je door alle beddenzaken het bed niet meer? “Kom dan zeker bij ons langs”, zegt Bosma. “Want wij zijn geen verkopers, wij zijn beddenspecialisten. We hebben verstand van zaken, bieden zekerheid, geven garantie en service. Wij doen geen valse beloftes. Wij leveren bedden en matrassen van de allerhoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs.”

Ontzorgen
Bosma voegt daar meteen aan toe dat er al teveel beddenverkopers zijn die niet altijd eerlijke voorlichting geven. “Ik zie het in de advertenties waarin met prijzen worden gestunt. Heb je eindelijk een bed in jouw maat uitgezocht, dan ben je vele honderden euro’s duurder uit. Laat je dus niet overbluffen. Kijk verder. Wij ontzorgen onze klanten. De klant hoeft niet langs te komen met een aanhangwagen. Nee, wij bezorgen onze bedden, plaatsen ze op de slaapkamer en als de klant dat wil maken wij hem ook nog op. Dat noemen wij ontzorgen. Bovendien zijn onze prijzen concurrerend. Dat kan ook, want we bestaan niet voor niets al zestig jaar.”

Kom kijken bij Bosma Bedden aan de Nijbracht 84a in Emmen of bel 0591 648 328. De koffie staat altijd klaar.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda