Spectaculaire winteropruiming bij Bosma Bedden

EMMEN – Bosma Bedden maakt in de showroom plaats voor de nieuwe collectie. Vanaf tweede kerstdag begint de jaarlijkse spectaculaire winteropruiming. Veel bedden, boxsprings, complete bedden, ledikanten, matrassen, bedbodems, nachtkastjes en hoofdborden gaan met kortingen tot 50 procent de deur uit.


De winteropruiming van Bosma Bedden trekt elk jaar veel kopers. “Wees er dus snel bij”, zegt Gerrie Bosma. “We verwachten ook dit keer weer een grote toeloop van koopjesjagers.” Dat houdt volgens Bosma niet in dat de bekende service, zekerheid, garantie en de juiste voorlichting er bij inschiet. “Zeker niet. Wij staan voor onze producten, al zestig jaar lang en iedereen die hier iets koopt weet zeker dat hij met een goed product naar huis gaat.”

Op=Op
In de loop der jaren heeft de winteropruiming van Bosma Bedden een grote bekendheid verworven bij de klanten. “We worden nu al regelmatig benaderd met de vraag wanneer de winteropruiming begint”, lacht Bosma. “Klanten weten dat ze er snel bij moeten zijn. Niet alleen om de kortingen, maar ook omdat de showroomleegverkoop ook Op=Op betekent. Het aanbod in de opruiming bestaat uit artikelen van de oude en uitlopende collectie. En dat aanbod is beperkt. Kom je niet op tijd dan vis je zeker achter het net. Wie het eerst komt, het eerst maalt.”

In de gezellig aangeklede showroom staan alle boxspring combinaties opgesteld die met korting de deur uitgaan. Dat zijn de merken Caresse, Velda, het exclusieve Royal Dream huismerk en het Engelse beddenmerk Hypnos. Bovendien heeft Bosma Bedden een grote sortering beddengoed en de bekende Tempur matrassen in huis. Voor de echte koopjes kijk dan op de eerste etage van Bosma Bedden. “Het is altijd de moeite waard om even langs te komen.”

Slaapgarantie
Gerrie Bosma voegt daar nog aan toe: “Voor iedere klant geldt natuurlijk ook gewoon onze dertig dagen slaapgarantie.”

Dus, sla uw slag zo lang het nog kan en breng snel een bezoek aan Bosma Bedden aan de Nijbracht 84a in Emmen of bel 0591 648 328. De koffie staat altijd klaar.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda