Veel belangstelling voor Open Huis Nijland Verkeerscholen

NIEUW DORDRECHT - Afgelopen zaterdag konden belangstellenden een kijkje nemen voor en achter de schermen bij Nijland Verkeerscholen in Nieuw Dordrecht. Op het programma stonden demonstraties op de slipbaan en in de rijsimulator, maar de bezoekers konden ook zelf ervaren wat hij kan verwachten als hij �©�©n van de cursussen bij Nijland gaat volgen.


Vooral de auto op de slipbaan , de rijsimulator en de motoren en de scooters via een circuit de behendigheid kon testen. Ook kon men proefrijden in alle voertuigen zoals motor, auto en vrachtwagen en tussendoor was er ook nog tijd voor ene hapje en drankje.

Medewerkers van Nijland stonden steeds paraat om meer informatie te geven als hierom werd gevraagd. Ook had Nijland nog een open huis aanbieding van 10% pakketkorting als men tijdens deze open huis besloot in te schrijven voor één van de vele cursussen die bij Nijland Verkeersscholen mogelijk zijn.

Wim Nijland: ,,Ik denk dat wij gezien de belangstelling en inschrijvingen voor één van de cursussen toch wel tevreden kunnen zijn”. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda