Maarten Kolsloot signeert FC Emmen Boek bij Bruna Rietlanden

EMMEN - Afgelopen zaterdag was Maarten Kolsloot te gast bij Bruna in de Rietlanden om zijn boek ??FC Emmen, een droomseizoen?? te promoten en te signeren bij aankoop van het boek. De sportjournalist volgde het afgelopen seizoen de verrichtingen van FC Emmen in de eredivisie.


Het droomseizoen gaat over mensen die zichzelf vaak als klein zien en eigenlijk altijd onderschat worden, maar ook over ambitieuze clubmensen die graag met de grote jongens mee willen doen en zorgden voor een Nederlands voetbalwonder.


Tijdens de presentatie enkele weken geleden gingen er al veel boeken over de toonbank en ook nu weer bij Bruna in De Rietlanden waar zaterdagmiddag toch ruim 100 boeken werden gekocht.

Maarten Kolsloot signeerde elke verkochte boek en kreeg daarbij deze keer ook assistentie van keepertrainer Richard Moes en commerciële medewerker Guus de Vries die ook in het boek voorkomen en hun handtekening plaatsen. Het boek is overigens nog steeds bij Bruna in de Rietlanden te koop voor een 18 euro.


Schrijver Maarten Kolsloot, hier bijgestaan door Richard Moes (l) en Guus de Vries, hadden het er zaterdagmiddag wel even druk mee. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda