Grootse autoshow met extra voordeel bij ACSL Louwes Emmen DIT MAG U NIET MISSEN!

EMMEN - Van donderdag 14 november tot en met koopzondag 17 november is het weer extra goed zaken doen bij de officiele KIA merkdealer van Emmen en omstreken. Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto dan zijn deze voordeeldagen bij ACSL Louwes Emmen voor u een echte buitenkans!

Super gezellig!
Naast (voordeel-) acties, uw voordeel kan oplopen tot maar liefst €3.000,-, is het altijd ook super gezellig tijdens deze inmiddels bijna legendarische autoshow. U kunt het brede assortiment auto’s bekijken, proefrijden of kennis maken met alle andere activiteiten van ACSL Louwes Emmen. Ze verhuren bijvoorbeeld ook auto’s via de succesformule Autohopper en ze zijn ook PCA merkenspecialist voor Peugeot en Citroën. Sterk in elk merk dus en altijd de service en klantvriendelijkheid die ACSL Louwes Emmen kenmerkt.

Een mooi cadeau!
Alle KIA voorraadmodellen worden aangeboden met extra hoge kortingen en elke koper van een auto ontvangt ook nog eens een mooi cadeau. Diverse occasions hebben een ander en duidelijk lager prijskaartje gekregen. Kom naar de showroom en ontdek of uw droomauto ook in prijs is verlaagd. Wees er snel bij want op is…

Van harte welkom!
Alle acties zijn verleidelijk goed dus wie weet rijdt u straks in een nieuw(er)e auto. U bent van harte welkom op Jules Verneweg 31. Dé Autoshow van ACSL Louwes Emmen mag u niet missen!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda