Paasshow bij Virena Autogroep

Virena Autogroep

Bekijk de webversie

Logo

Paasshow bij Virena Autogroep

Afbeelding

Komt u ook gezellig langs tijdens de paasshow?

Met ruim 300 occasions verdeelt over onze vestigingen hebben we altijd de juiste auto voor u staan. Uiteraard zijn ook de nieuwe modellen van Kia in de showroom aanwezig!
Kom langs voor een waardebepaling, offerte of proefrit en wie weet stapt u straks in uw nieuwe auto. We hebben natuurlijk gebruikte Kia’s maar ook voor een ruime selectie van alle merken bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Wij werken met scherpe rijklaarprijzen en geen bijkomende kosten, minimaal 12 maanden BOVAG garantie, nieuwe APK en uiteraard een perfect gepoetste auto bij aflevering!
Graag zien we u op 10 april bij ons in de showroom!
Wij zijn geopend van 11:00 tot 16:00 uur.

Afbeelding

Op zoek naar een occasion?

Bent u op zoek naar een goed onderhouden occasion? Dan bent u bij Virena Autogroep aan het juiste adres. We hebben altijd een mooi assortiment aan prachtige en betrouwbare occasions voor u klaar staan. Naast nieuwe en gebruikte Kia’s verkopen we occasions van merken als Opel, Peugeot, Hyundai, Renault, Toyota, Nissan, Citroën, Volkswagen en meer. Vind uw ideale occasion via onze keuzehulp!

Afbeelding

Kiest u toch voor een nieuwe Kia?

Bent u op zoek naar een veilige gezinsauto, een comfortabele auto om zakelijk kilometers mee te maken, een sportieve SUV of naar een handige stadsauto? Kia heeft het allemaal. Veel van de nieuwe Kia modellen zijn bovendien hybride of zelfs volledig elektrisch leverbaar. Bij Virena Autogroep vind je het volledige aanbod van Kia.

Voorraad toppers!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda