ZAKELIJK NIEUWS

SleuteliT presenteert applicaties voor procesintegratie op UITNijeveen

NIJEVEEN - “SleuteliT integreert bedrijfsprocessen”, verklaart Wim Schimmel, eigenaar van deze in Nijeveen gevestigde start-up. Een goed voorbeeld hiervan is zijn nieuwe en unieke applicatie “Servicebon” die alle bedrijfsprocessen comprimeert tot één proces, van afspraak tot factuur. “Dat betekent minder fouten, enorme tijdwinst en gestructureerd werken met een grote klantvriendelijkheid”, legt Schimmel uit.
Reageer!

Grote drukte bij feestelijke opening Lidl Emmerhout

EMMEN – Nadat een dag eerder al de medewerkers, de buren en relaties kennis hebben kunnen nemen van de nieuwe Lidl in winkelcentrum Emmerhout werd zaterdagmiddag de nieuwe supermarkt voor het winkelende publiek geopend.
Reageer!

Leegverkoop Bosma Bedden in Vlinderstad Shopping Center

EMMEN – Bosma Bedden in Vlinderstad Shopping Center in Emmen, het voormalige pand van V&D, sluit op 31 maart de deuren. De verhuurder van het complex heeft het huurcontract met Bosma Bedden beëindigd. Gerrie Bosma, eigenaar van Bosma Bedden, is niet blij met dit besluit. “We vinden het jammer dat het zo is gelopen, maar we maken van de nood een deugd en beginnen met onmiddellijke ingang een complete leegverkoop.”
Reageer!

Feestelijke heropening LINOLUX Emmen

EMMEN – Zaterdagmorgen werd een beetje feestelijk de speciaalzaak LINOLUX aan Dalipassage in Emmen heropend. Anniek Kap uit Emmen kreeg de mogelijkheid om deze zaak over te nemen en die kans nam ze graag aan: ,,
Reageer!

BTW Weg Ermee-actie van start

EMMEN - De jaarlijks terugkerende BTW Weg Ermee-actie van Media Markt staat op het punt van beginnen. Donderdag 26 januari tot en met zondag 29 januari betaalt Media Markt de BTW op bijna het gehele assortiment. Het is de twaalfde keer dat Media Markt haar jaarlijkse voordeelfestijn viert. Laptops, televisies en smartphones zijn doorgaans het meest populair.
Reageer!

Lichtjesparade

EMMEN - Dit jaar is er in het centrum van Emmen gekozen voor 1 koopavond voor de Sinterklaas. De reguliere Donderdag avond op 1 december zal daarom extra speciaal worden met een Lichtjesparade!
Reageer!

Oldenburger/Fritom zet werkzaamheden Wever Logistics B.V. door

VEENDAM/EMMEN - Oldenburger|Fritom B.V., onderdeel van de Fritom Logistic Solutions Group, zet met ingang van maandag 28 november aanstaande de werkzaamheden van Wever Logistics B.V. (Emmen) voort. Met een vestiging in Emmen versterkt Oldenburger|Fritom haar positie in de logistieke sector van deze regio.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda