ZAKELIJK NIEUWS

‘VLOG battle’

EMMEN - Jongeren in de regio op een speelse en uitdagende manier warm maken voor alles wat met techniek te maken heeft. Dat was het idee achter het opzetten van VLOG battle in Emmen. Inzet: het starten van een ontdekkingstocht in de wereld achter techniek. Harwig Installatietechniek is één van de drijvende krachten achter dit initiatief.
Reageer!

Zomeractie Handelsvereniging Ondernemend Compas geslaagd

BARGER COMPASCUUM - Handelsvereniging Ondernemend Compas uit Bargercompascuum reikte afgelopen zondag tijdens drukbezochte zomermarkt weer de prijzen uit van de zomeractie. Tijdens de maand juni konden klanten stempels sparen om zo mee te dingen naar mooie prijzen variërend van 50 tot 500,- euro.
Reageer!

Geslaagde open dag Van der Berg Isolatie

BORGER – Door het liken op facebook van een advertentie of luisteren naar Simone FM konden belangstellenden een finaleplaats verdienen tijdens de open dag van Van der Berg Isolatie in Borger.
Reageer!

50 jaar slagerij Velema

BARGER COMPASCUUM - Afgelopen zaterdag stond slagerij Velema geheel in het teken van het 50-jarig betsaan van de slagerij.
Reageer!

Opening Werkkleding Outlet Shop

EMMEN - Afgelopen vrijdag vond de opening plaats van de Werkkleding Outlet Shop in Emmen bij Hydrowear Veiligheidskleding.
Reageer!

Hydrowear opent uitverkoopwinkel

EMMEN - Vrijdag 2 juni gaat Hydrowear een uitverkoopwinkel beginnen. Iedereen die wil kan nu rechtstreeks vanaf de fabrikant hoogwaardige werkkleding en of regenkleding kopen voor zeer kleine prijsjes vanaf â
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda