ZAKELIJK NIEUWS

DJ Contest voor Bevrijdingsfestival 2018 Emmen/Assen

EMMEN/ASSEN - Maar liefst tientallen DJs meldden zich aan voor een plek op het bevrijdingsfestival 5 mei Emmen en Assen. Dit na een oproep via de Social Media. Er zijn maar liefst 3 voorronden in Bullseye Assen, Groothuis Emmen en de finale in de Zwetser nodig om uiteindelijk tot de 3 winnaars te komen.
Reageer!

Veel belangstelling voor 40 jaar Bar Oase

EMMEN – Het is inmiddels alweer 40 jaar gelden dat Herman en Gea Robben in winkelcentrum Angelslo van start gingen met een Cafetaria-Bar Oase. Vanaf het begin werd het echtpaar Robben ondersteund door Ben Helder. Bar Oase groeide uit tot een begrip in verre omgeving. Het was een gezellig bruin café waar men terecht kon voor een hapje en een drankje, maar ook gezelligheid.
Reageer!

Wethouder legt eerste steen Lidl in Nieuw-Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM – Afgelopen donderdagmiddag legde wethouder René van der Weide van Ruimtelijke Ontwikkeling en Duurzaamheid de eerste steen van de nieuwbouw van Lidl in Nieuw- Amsterdam. Na de bouwvak is supermarktconcern Lidl begonnen met de sloop van het pand naast de huidige winkel.
Reageer!

Media Markt start met Pick Up & Go

Bestellingen halen zonder te wachten EMMEN - Met ingang van 27 december 2017 start Media Markt Emmen met de zogenaamde Pick Up & Go. Klanten die iets bestellen, hetzij online, hetzij in de winkel, kunnen in het vervolg terecht bij de voormalige ‘afgifte goederen’ van Media Markt aan de Westerstraat.
Reageer!

Logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom 100 jaar

VEENDAM - Logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom uit Veendam vierde vrijdagavond haar 100e verjaardag tegen het decor van cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn. Hoogtepunt van de avond was de officiÃ
Reageer!

Bargeres pakt eerste overwinning tegen Valther Boys

EMMEN - Bargeres heeft de eerste drie punten binnen. Het was een terechte overwinning tegen het zwakke Valther Boys. Wilco Dijkstra was de matchwinnaar met een hattrick. Al in 3de minuut scoorde de spits nadat een bal werd doorgekopt door Marciano Hummel. Met een fraai afstandsschot liet hij keeper Gideon van Lottum van Valther Boys kansloos, 1 – 0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda