ZAKELIJK NIEUWS

Wethouder legt eerste steen Lidl in Nieuw-Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM – Afgelopen donderdagmiddag legde wethouder René van der Weide van Ruimtelijke Ontwikkeling en Duurzaamheid de eerste steen van de nieuwbouw van Lidl in Nieuw- Amsterdam. Na de bouwvak is supermarktconcern Lidl begonnen met de sloop van het pand naast de huidige winkel.
Reageer!

Media Markt start met Pick Up & Go

Bestellingen halen zonder te wachten EMMEN - Met ingang van 27 december 2017 start Media Markt Emmen met de zogenaamde Pick Up & Go. Klanten die iets bestellen, hetzij online, hetzij in de winkel, kunnen in het vervolg terecht bij de voormalige ‘afgifte goederen’ van Media Markt aan de Westerstraat.
Reageer!

Logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom 100 jaar

VEENDAM - Logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom uit Veendam vierde vrijdagavond haar 100e verjaardag tegen het decor van cultuur- en congrescentrum vanBeresteyn. Hoogtepunt van de avond was de officiÃ
Reageer!

Bargeres pakt eerste overwinning tegen Valther Boys

EMMEN - Bargeres heeft de eerste drie punten binnen. Het was een terechte overwinning tegen het zwakke Valther Boys. Wilco Dijkstra was de matchwinnaar met een hattrick. Al in 3de minuut scoorde de spits nadat een bal werd doorgekopt door Marciano Hummel. Met een fraai afstandsschot liet hij keeper Gideon van Lottum van Valther Boys kansloos, 1 – 0.
Reageer!

‘VLOG battle’

EMMEN - Jongeren in de regio op een speelse en uitdagende manier warm maken voor alles wat met techniek te maken heeft. Dat was het idee achter het opzetten van VLOG battle in Emmen. Inzet: het starten van een ontdekkingstocht in de wereld achter techniek. Harwig Installatietechniek is één van de drijvende krachten achter dit initiatief.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda