Bedrijven Contactdagen in Emmen

EMMEN - Na het succes van de Bedrijven Contactdagen Emmen 2013 wordt op 4 en 5 juni 2014 de tweede editie van de Bedrijven Contactdagen Emmen gehouden. Het Hampshire Hotel in Emmen, waar de Bedrijven Contactdagen zullen plaatsvinden, maakt zich gereed voor wederom een succesvolle beurs. Inmiddels is de reclamecampagne van start gegaan en komen de aanmeldingen binnen. Op 4 en 5 juni krijgen ondernemers de mogelijkheid vele zakelijke contacten te leggen in een zeer verzorgde entourage. Alle ondernemers zijn welkom, zowel de grote als de kleine ondernemer.

Visitekaartje
Neem uw visitekaartje mee, deze geldt als toegangsbewijs voor Bedrijven Contactdagen Emmen. De beurs richt zich op ondernemers die hun klantenkring willen uitbreiden en de samenwerking willen versterken met bedrijven, instellingen, scholen en overheden in de nabije omgeving. Dit jaar hopen we het succes uit te breiden buiten de regionale grenzen, door de deelname van landelijk opererende bedrijven en instellingen te vergroten.

'Om dit mogelijk te maken gaan we een Internationaal Plein inrichten, bedoeld voor ondernemers die zaken willen doen met het buitenland, bijvoorbeeld China of andere landen. Tevens hopen we dit jaar op deelname van Duitse bedrijven uit het naburige Emsland, om zo de internationale zakenrelatie te versterken. Ook zijn er enkele gastsprekers die tijdens de beurs seminars verzorgen. Dit alles met als hoofdthema “Succes is delen en gunnen”. Elke week houden wij u op de hoogte middels een kort bericht over de ontwikkelingen omtrent de Bedrijven Contactdagen Emmen.'

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda