Experts Durea schoenen bij Schutrups

EXLOO – De schoenmakers van de Durea fabriek komen twee dagen lang naar Schutrups Schoenen in Exloo. Niet alleen worden de nieuwe najaarsmodellen die Schutrups voert getoond, maar krijgen bezoekers ook al een voorproefje wat er in het voorjaar van 2015 wordt gedragen. De deskundigen van Durea beantwoorden tevens alle vragen over speciale wijdtematen en hoe ze de tenen meer ruimte geven.


Durea is een Nederlandse schoenenfabrikant en bestaat al 65 jaar. Het merk richt zich met haar modellen voornamelijk op veertig plussers, maar ook voert het bedrijf modellen die bij een jongere doelgroep aanslaan.

“Slecht passende schoenen kunnen ernstige gevolgen hebben voor het lichaam”, benadrukt Jan Schutrups. “De Durealeesten zijn volgens de laatste kennis op het gebied van orthopedie en biomechanica ontwikkeld en kennen de wijdtes D (extra smal) tot en met M (extra breed). Ook tenen hebben meer ruimte om niet bekneld te raken. Bovendien zijn alle binnenzolen te verwijderen zodat onze orthopeden en podologen speciale zooltjes voor onze klanten kunnen maken.”

De Dureadagen zijn op vrijdag 5 en zaterdag 6 september. De specialisten zijn beide tussen tien en vijf uur aanwezig.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda