Een vintage fotoshoot voor een selfie

EMMEN - Van 4 oktober tot en met 19 oktober is het ‘Oktobermaand = Woonmaand’ op de meubelboulevard in Emmen. Kringloop Plus Winkel De WAAR doet mee met een aantal acties. Drie koopzondagen, een ‘likers’-koopavond en een taxatiedag.


Bezoekers van de kringloop Plus winkel maken tijdens de woonmaand kans op een vintage fotoshoot in samenwerking met Vintage Lifestyle met de actie #DeWAARselfie! De fotoreportage wordt geplaatst in de decembereditie van het magazine Vintage Lifestyle!

#DeWAARselfie
Wie tijdens de woonmaand een gekke, leuke, originele selfie maakt in De WAAR, kan deze mailen naar selfie@dewaar.nl. De ingezonden selfies worden op de website en facebookpagina van De WAAR geplaatst. Degene met de meeste likes wint een Vintage fotoshoot!

‘Likers’ koopavond
De facebookpagina van De WAAR wordt dagelijks gevuld met foto’s van ‘nieuwe’ artikelen in de winkel. Veel mensen hebben deze pagina gevonden en zo heeft www.facebook.com/dewaaremmen al meer dan 3800 likes! Speciaal voor de facebookfans organiseert De WAAR een koopavond op dinsdag 14 oktober. De ‘likers’ van De WAAR zijn daarvoor uitgenodigd en krijgen 15% korting op het hele assortiment.

Drie zondagen achter elkaar geopend
De WAAR is normaal gesproken twee keer per maand op zondag open. Tijdens de Oktobermaand = Woonmaand is de kringloop Plus Winkel geopend op 5 oktober, 12 oktober en 19 oktober! Tijdens koopzondag biedt De WAAR gratis koffie en thee en wordt appeltaart en cake gebakken.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda