De WAAR breidt uit!

EMMEN - Na 2,5 jaar breidt De WAAR uit met 1000 m2 op de bovenverdieping. Dit als gevolg van het succes van de Fifty-Fifty regeling, die door steeds meer mensen gebruikt wordt. Half november opent de Kringloop PLUS Winkel een derde ruimte op de eerste verdieping, een verkoopruimte speciaal voor de Fifty-Fifty-verkopen.


Fifty-Fifty

De Fifty-Fifty regeling in het kort: een meubelstuk, wasmachine, fiets of iets dergelijks over? Dan verkoopt De WAAR die voor u. De WAAR biedt een gratis verkoopplek in de winkel, op haar webshop en op marktplaats, doet al het werk voor u, is helemaal gratis. Bij verkoop ontvangt u direct 50% op uw bankrekening.

Een begrip
De WAAR is inmiddels een begrip in Emmen en de wijde omgeving. Een breed assortiment leuke spullen van bierglas tot wandkast. Maar ook voor het ophalen van overtollige spullen en het leeghalen van woningen wordt De WAAR gevonden. Het succes? Ophalen doet De WAAR vrijwel altijd binnen een week, maar door een slimme planning vaak binnen enkele dagen. “Onze professionele chauffeurs en bijrijders hebben veel aandacht voor spullen en mensen”, aldus mede eigenaar Jankie Legendal die samen met haar man Louw Tiemens de Kringloop Plus Winkel runt. “En, uiteraard met de hulp van de inmiddels 30 personeelsleden en vrijwilligers.”

Uitbreiding Witgoed
De witgoedafdeling van De WAAR is verplaatst en vergroot. Op de eerste verdieping staat een uitgebreide collectie wasmachines, condensdrogers, koel en vrieskasten, koelvriescombi’s , vaatwassers etc. Louw Tiemens: “We kopen veel van het witgoed in. Het is dan getest en waar nodig gerepareerd, waardoor we steeds een ruime keuze van een goede kwaliteit kunnen aanbieden. Daarnaast bieden we drie maanden garantie, misschien wel ons sterkste punt. Geld terug of een vergelijkbare machine”.

Webshop
De WAAR is de enige kringloopwinkel in Nederland met een webshop. Best bijzonder vinden ze bij De WAAR. De Fifty-Fifty verkopen en alle witgoed zijn online te zien en te koop, maar ook veel van de kringloopmeubelen en andere spullen zijn te vinden in de webshop die dagelijks wordt aangevuld.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda