Jubilarissen bij Sommer Schilderwerken

EMMEN -

Sommer Schilderwerken bestaat immers al 65 jaar. Tijdens een feestelijke bijeenkomst afgelopen vrijdag werd Jan Kroon op de zaak van het schildersbedrijf gefêteerd op een gezellige borrel met een stamppotbuffet waar alle collega’s bij aanwezig waren. Jan Kroon staat altijd op een positieve manier in zijn werk. Hij wordt gewaardeerd als een fanatieke en toch warme vakman.

Iemand die zijn collega’s iets kan leren, maar die er ook open voor staat om zelf te leren en te blijven meegroeien in zijn vak. Jan verkent eerst altijd rustig de zaak als er aan een nieuw werk wordt begonnen. Dat grondige voorwerk zorgt ervoor dat het verdere proces altijd op rolletjes loopt. Ook de veelzijdigheid van Jan Kroon is een belangrijk aspect. Jan is van alle markten thuis en op zulke mensen drijft Sommer Schilderwerken, omdat het een totaal onderhoudsbedrijf is.

Ook Erwin Hassing werd tijdens deze feestelijke bijeenkomst door de direktie in de spotlights gezet. Erwin vierde onlangs zijn 25 jarig dienstjubileum bij Sommer Schilderwerken en dat is ook een mijlpaal waar je trots op kunt zijn. (zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda