Het Magazijn genomineerd voor Dutch Retail Experience Award

HAREN/EMMEN - In alle grotere plaatsen hebben filiaalbedrijven de overhand. Elke binnenstad is bijna uitwisselbaar. Toch zijn er ondernemers die hun nek durven uit te steken. Een van die innovatieve ondernemers is Lita Bouwers uit Emmen. Zij opende enige jaren geleden in Emmen Het Magazijn, een kleine winkel met een compleet nieuwe winkelformule. Dit kreeg vorig jaar een uitbreiding met een tweede winkel in Haren.

Het initiatief van Lita Bouwers wordt nu beloond met een nominatie voor de Dutch Retail Experience Award. Deze Award is een prestigieuze landelijke retailprijs voor de winkels van nu. Het Magazijn in Haren is genomineerd in de categorie innovatief en vooruitstrevend.

Bouwers is aangenaam verrast door de nominatie: “Ik wist hier niets van. Ik ben heel erg trots op de nominatie en ik hoop natuurlijk dat we gaan winnen. Ik denk dat onze eigen stijl doorslaggevend is geweest. Onze winkels zijn anders dan anders. Het gaat om een combinatie van artikelen. Wij hebben prachtige schoenen en kleding, maar ook kleine cadeauartikelen. Daarnaast verkopen we ook luxe artikelen als wijn, mosterd en mayonaise in mooie verpakkingen. Dat is wel heel bijzonder. Wij verkopen hoogwaardige merken, maar zijn toch een laagdrempelige winkel.”

De winnaars in de vier categorieën worden op 13 juli bekend gemaakt door Goodbrandz, distributeur van duurzame fashion- en lifestyleproducten, tijdens de Modefabriek in de Amsterdam RAI op 13 juli.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda