Workshop uiterlijke verzorging bij kanker

EMMEN - Op dinsdag 16 december houdt het Scheper Ziekenhuis in samenwerking met de stichting Look Good…Feel Better in Emmen een gratis workshop over uiterlijke verzorging bij kanker. De workshop is bedoeld voor mensen met kanker. Door hen te helpen er goed en verzorgd uit te zien, wil het ziekenhuis uit Emmen de patiënten een steuntje in de rug geven.


Kanker en de verschillende behandelingen zoals chemotherapie kunnen leiden tot uiterlijke veranderingen. Zo kunnen patiënten littekens oplopen, haaruitval en huidproblemen krijgen. Stichting Look Good…Feel Better zet zich in om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging en zichzelf weer te laten zijn.

Make-up en pruiken
Tijdens de workshop krijgen de deelnemers adviezen en tips over het verzorgen van hun uiterlijk. Schoonheidsspecialisten, visagisten en kappers gaan aan de slag met huidverzorging, make-up en de mogelijkheden die een pruik biedt. Er is gelegenheid om te experimenteren met sjaals en andere alternatieven. Ook kunnen deelnemers vragen stellen over het veranderende uiterlijk bij de behandeling van kanker. De stichting De stichting Look Good…Feel Better organiseert door het hele land de workshop uiterlijke verzorging bij kanker. Op een positieve manier geeft de stichting praktische informatie en advies over het onderwerp. Meer informatie op www.lookgoodfeelbetter.nl.
Locatie en aanmelden

De workshop vindt plaats op dinsdag 16 december van 10.00 tot 12.00 uur in vergaderzaal 2 in het Scheper Ziekenhuis, Boermarkeweg 60 in Emmen. Aanmelden kan via e-mail:h.j.binnenmars@sze.nl. Deelname is gratis.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda