Inwoners gemeente Emmen tevreden over schoonmaakondersteuning

EMMEN - Vanmorgen vond in sporthal Angelslo, ubbekingekamp 1 te Emmen de aftrap van de voorrondes van het NK MBO zaalvoetbal van Drenthe plaats, georganiseerd door het stageteam van BOKS. Iedereen die van een mbo school uit Drenthe kwam mocht zich met een team opgeven om mee te doen. De deelnemers van vandaag kwamen uit het Alfa College te Assen en het Drenthe College te Emmen. Er deden vandaag 8 teams mee aan het toernooi en er waren 2 poules, na de poule wedstrijden liep de spanning hoog op en begonnen de kruisfinales en finales.
In de laatste secondes wist het team van Herman Hendriks om de winst van het toernooi naar zich toe te trekken met een stand van 2-1, toen was de winnaar van Drenthe bekend. Het team van Herman Hendriks gaat door naar Amsterdam op 14 april, voor het NK MBO zaalvoetbal toernooi waarbij er van 10 regio's uit Nederland een team komt om zich te vertegenwoordigen.