SEDNA opent Dienstenhuzen Emmen-Noord.

EMMEN - Sedna tekent mee op 2 april voor de nieuwe Dienstenhuzen in Emmen-Noord. Vanuit het succes van het Dienstenhuus in Emmermeer, hebben 16 partijen op het gebied van wonen, zorg en welzijn de handen ineen geslagen om meer Dienstenhuzen in Emmen-Noord op te richten. Sedna heeft de coördinatie van deze Dienstenhuzen in handen en ondersteunt dit initiatief van harte. Een Dienstenhuus is een plek dichtbij huis waar bewoners terecht kunnen met alle vragen rondom wonen, zorg en welzijn. Het kan zijn dat u hulp nodig heeft, vrijwilligerswerk wilt doen of tegen hele praktische problemen aanloopt. Vanaf 2 april zullen er in Emmen-Noord vier Dienstenhuzen open zijn.

Op 2 april 2014 zullen diverse partijen rondom wonen, zorg en welzijn, samen met de EOP’s (buurt-en wijkverenigingen) voor Emmen-Noord een samenwerkingsovereenkomst ondertekenen waarmee de intentie uitgesproken wordt om in 2014 en 2015 meerdere Dienstenhuzen in Emmen-Noord vorm te geven en verder inhoud in te geven.

De ondertekening van deze samenwerkingsovereenkomst zal, samen met de opening van het nieuwe Dienstenhuus in de Julianaflat aan de Julianastraat 98 in Emmen, plaats vinden. Tevens gaan vanaf 2 april ook de nieuwe Dienstenhuzen in de Oostermarke en in het Bargermeertje starten. De bestaande locatie in de Meerstede blijft bestaan. Alle geïnteresseerde zijn van harte welkom bij de opening van het Dienstenhuus op 2 april vanaf 1600 uur in de Julianaflat.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda